Igrica farme

Igrica farme

Igrica farme

Igrica farme

Obradite poljoprivredno zemljiste u ovoj igrici obradjivanja zemljista i farme. Zašto izgleda da imamo urođenu fascinaciju za poljoprivredom? Možda zato što započinjamo svoje detinjstvo sa igračkama traktora i pevamo "preko reke i kroz drveće do bakine kuće idemo"! Za one koji nikad ne izrastu iz te fascinacije u detinjstvu i pronalaze kulturu intrigantnom, postoji način da se zabavite sa našim igricama na farmi.

Pređite sa kompleksnog gradskog zivota i pokušajte da živite u prostom životu na selu. Uživajte u svojoj seoskoj avanturi o porodičnoj farmi, gde možete savladati sopstvenu ukusnu mlečnu avanturu i imati umereno iskustvo u setvi i uzgoju. Ili igrati jedan od naših poljoprivrednih simulatora! Farmeri su prijateljski nastrojeni, daju vam razne zadatke, a ako vam se sviđa posao, možete zaraditi novčiće kako biste počeli da gradite sopstvenu farmu.

Igrajte se sa poljoprivredom i sa raznim masinama

Postoje načini da igrate nasu farmu bilo da više volite vinove loze ili goveda, nacicete adekvatnu zabavu. Pogledajte sa sadnjom i žetvom svih vrsta ukusnih plodova u vašoj ličnoj bašti koj vam daje priliku da uživate u plodovima vašeg rada.

Bacite se na rastucu zabavu uz igre za poljoprivredu i poljoprivredne masine. Bacite seme na zemlju i gledajte kako raste u prelepi plod!

Kategorije: Edukativne igrice, Igrice za dečake, Igrice za decu