Kanter

Kanter je popularna internet verzija popularne igrice Counter Strike. Smešteni na raznim lokacijama širom sveta, igrači preuzimaju uloge članova borbenih timova vladinih antiterorističkih snaga i raznih terorističkih militanata koji im se suprotstavljaju. Tokom svakog kruga igranja, dva tima imaju zadatak da pobede drugi pomoću postizanja ciljeva karte ili na drugi način eliminišući sve neprijateljske borce. Svaki igrač može prilagoditi svoj arsenal oružja i dodataka na početku svakog meča, a valuta se zarađuje po završetku svakog kruga. Counter-Strike je pucačka igra prvog lica u kojoj se igrači pridružuju ili terorističkom timu, protuterorističkom timu, ili postaju gledaoci. Svaki tim pokušava da ispuni svoj cilj misije i / ili eliminiše protivnički tim. Svako kolo započinje sa odbacivanjem dve ekipe istovremeno. Svi igrači podrazumevano imaju samo jedan život i započinju pištoljem, kao i nožem. Ciljevi se razlikuju u zavisnosti od vrste mape, a oni su najčešći: Odbacivanje bombe: Teroristi moraju da nose bombu, podmetnu je na neko od određenih mesta i zaštite od naoružavanja protu-terorista, pre nego što eksplodira da bi je pobedila. Antiteroristi pobeđuju ako istekne vreme bez zaključka. Spasavanje talaca: Protivteroristi moraju spasiti grupu talaca koje teroristi drže da pobede. Teroristi pobede ako istekne vreme bez zaključka. Ubistvo: Jedan od protivterorističkih napada izabran je da deluje kao VIP i tim mora pratiti ovog igrača do određenog mesta na mapi da bi dobio igru. Teroristi pobede ako VIP ubije, ili ako se istekne vreme bez zaključka. Igrač može izabrati da igra kao jedan od osam različitih podrazumevanih karaktera (četiri za svaku stranu, mada…

Kanter je popularna internet verzija popularne igrice Counter Strike. Smešteni na raznim lokacijama širom sveta, igrači preuzimaju uloge članova borbenih timova vladinih antiterorističkih snaga i raznih terorističkih militanata koji im se suprotstavljaju. Tokom svakog kruga igranja, dva tima imaju zadatak da pobede drugi pomoću postizanja ciljeva karte ili na drugi način eliminišući sve neprijateljske borce. Svaki igrač može prilagoditi svoj arsenal oružja i dodataka na početku svakog meča, a valuta se zarađuje po završetku svakog kruga.

Counter-Strike je pucačka igra prvog lica u kojoj se igrači pridružuju ili terorističkom timu, protuterorističkom timu, ili postaju gledaoci. Svaki tim pokušava da ispuni svoj cilj misije i / ili eliminiše protivnički tim. Svako kolo započinje sa odbacivanjem dve ekipe istovremeno. Svi igrači podrazumevano imaju samo jedan život i započinju pištoljem, kao i nožem.

Ciljevi se razlikuju u zavisnosti od vrste mape, a oni su najčešći:

Odbacivanje bombe: Teroristi moraju da nose bombu, podmetnu je na neko od određenih mesta i zaštite od naoružavanja protu-terorista, pre nego što eksplodira da bi je pobedila. Antiteroristi pobeđuju ako istekne vreme bez zaključka.
Spasavanje talaca: Protivteroristi moraju spasiti grupu talaca koje teroristi drže da pobede. Teroristi pobede ako istekne vreme bez zaključka.
Ubistvo: Jedan od protivterorističkih napada izabran je da deluje kao VIP i tim mora pratiti ovog igrača do određenog mesta na mapi da bi dobio igru. Teroristi pobede ako VIP ubije, ili ako se istekne vreme bez zaključka.
Igrač može izabrati da igra kao jedan od osam različitih podrazumevanih karaktera (četiri za svaku stranu, mada je Counter-Strike: Condition Zero dodao dva dodatna modela, čime je ukupno bilo deset). Igračima se obično daje nekoliko sekundi pre početka runde (poznato kao “vreme zamrzavanja”) da pripreme i kupe opremu tokom koje ne mogu napasti ili se kretati. Oni se mogu vratiti na područje kupovine u određenom roku kako bi kupili više opreme (neke prilagođene mape uključuju neutralne „zone kupovine“ koje bi mogle koristiti oba tima). Kada se runda završi, preživeli igrači zadržavaju svoju opremu za upotrebu u sledećem kolu; igrači koji su ubijeni započinju sledeće kolo sa osnovnom početnom opremom.

Standardni novčani bonus dodjeljuje se za pobjedu u krugu, gubitak kruga, ubijanje neprijatelja, prvi koji je naredio taoca da slijedi, spašavanje taoca, podmetanje bombe (terorizam) ili uklanjanje bombe (kontraterorističko).

This post was last modified on August 23, 2019 2:34 pm

tamara

Share
Published by
tamara

Recent Posts

Diablo

Diablo je najbolja i najpopularnija RPG igrica ikada. Uzivajte u online izdanju orginalne igre Diablo. Opis igre Diablo Odavno je…

2 months ago

Worms

Worms su odlica igrica strategije gde pomerate crve iz vaseg tima kako bi ubili crvice iz drugog tima. Vorms je…

2 months ago

DOOM 3D

DOOM 3D je jedna od prvih pucacina ikada napravljenih. Vratite se u detinjstvo i pucajte u neprijatelje koji dolaze iz…

2 months ago

Wolfenstein

Wolfenstein 3D je jedna od prvih 3d pucacina napravljena za racunare. Pokretala se iz MS-DOS sistema ili iz Windowsa 3.11.…

2 months ago

Warcraft 2

Warcraft 2 je popularna strategija iz devedesetih godina. Sada je moguce igrati je direktno na internetu bez potrebe za instalacijom.…

2 months ago

Luda pica

Luda pica je igrica vodjenja ludog restorana za pice. Igrajte se kuvanja u restoranu za pice.

2 years ago