Wolfenstein

Wolfenstein 3D je jedna od prvih 3d pucacina napravljena za racunare. Pokretala se iz MS-DOS sistema ili iz Windowsa 3.11. Koristili su se mis i tastatura za igranje. Volfenstein 3D je pucač od prve osobe koji je razvio id Softvare i originalno ga objavio Apogee Softvare. Igra je prvobitno objavljena 5. maja 1992. za MS-DOS. Igrajte Volfenstein 3D online ovde, u veb pretraživaču! Volfenstein 3D opis igre Volfenstein 3D je epizodna pucačina prvog lica i praćenje infiltracione igre odozdo prema dolje Castle Volfenstein. Igra postavlja igrača u čizme B. J. Blazkovicza, savezničkog špijuna. Postoji šest epizoda: prva distribuirana kompletna kao sharevare; drugi i treći dostupni nakon registracije; i tri završne misije (koje se dešavaju pre događaja iz prve epizode) dostupne u paketu Nocturnal Missions. U prvoj epizodi (Bekstvo iz Volfensteina) B.J. je zarobljen, ali nadvlada čuvara uz pomoć skrivenog noža i uspeva da izađe iz svoje ćelije. Kroz sledećih devet nivoa, igrač vodi B. J. u potrazi za begom iz Volfensteina, kojeg čuva Hans Grosse. Nakon povratka na savezničko područje, B.J.-u su data uputstva Operacija: Eisenfaust, gdje mora zaustaviti dr. Schabbsa i njegovu vojsku mutiranih prototipova prije nego što su pušteni na ratišta. Konačna misija (Die, Fuhrer, ​​Die!) Ima jednostavan cilj: infiltrirati se u bunker ispod Reichstaga i sam raskinuti Hitlera (u robotskom odelu). Noćne misije usredsređene su na nacističke planove za hemijsko ratovanje, a započinju s Dark Secretom gde B. J. traži lovnog istraživača dr Otta Giftmachera. Sledi Trag ludaka, gde je cilj uhvatanje ratnih planova koje je čuvao…

Wolfenstein 3D je jedna od prvih 3d pucacina napravljena za racunare. Pokretala se iz MS-DOS sistema ili iz Windowsa 3.11. Koristili su se mis i tastatura za igranje. Volfenstein 3D je pucač od prve osobe koji je razvio id Softvare i originalno ga objavio Apogee Softvare. Igra je prvobitno objavljena 5. maja 1992. za MS-DOS. Igrajte Volfenstein 3D online ovde, u veb pretraživaču!

Volfenstein 3D opis igre
Volfenstein 3D je epizodna pucačina prvog lica i praćenje infiltracione igre odozdo prema dolje Castle Volfenstein. Igra postavlja igrača u čizme B. J. Blazkovicza, savezničkog špijuna. Postoji šest epizoda: prva distribuirana kompletna kao sharevare; drugi i treći dostupni nakon registracije; i tri završne misije (koje se dešavaju pre događaja iz prve epizode) dostupne u paketu Nocturnal Missions.

U prvoj epizodi (Bekstvo iz Volfensteina) B.J. je zarobljen, ali nadvlada čuvara uz pomoć skrivenog noža i uspeva da izađe iz svoje ćelije. Kroz sledećih devet nivoa, igrač vodi B. J. u potrazi za begom iz Volfensteina, kojeg čuva Hans Grosse. Nakon povratka na savezničko područje, B.J.-u su data uputstva Operacija: Eisenfaust, gdje mora zaustaviti dr. Schabbsa i njegovu vojsku mutiranih prototipova prije nego što su pušteni na ratišta. Konačna misija (Die, Fuhrer, ​​Die!) Ima jednostavan cilj: infiltrirati se u bunker ispod Reichstaga i sam raskinuti Hitlera (u robotskom odelu).

Noćne misije usredsređene su na nacističke planove za hemijsko ratovanje, a započinju s Dark Secretom gde B. J. traži lovnog istraživača dr Otta Giftmachera. Sledi Trag ludaka, gde je cilj uhvatanje ratnih planova koje je čuvao Gretel Grosse, i finalna konfrontacija u epizodi, gde se B. J. upoznaje sa generalom Fettgesichtom, planerom hemijskog napada.

Svaka epizoda ima devet nivoa (osam redovnih i poslednji nivo šefa), plus tajni nivo aktiviran skrivenim prekidačem negde na osam prvih nivoa. Redovni nivoi često imaju izgled lavirinta ili velike površine sa mnogo neprijatelja (broj njih u svakoj oblasti zavisi od stepena težine), gde igrač mora doći do izlaznog lifta. Da bi to učinio, mora da ubije neprijatelje (iako je moguće da se kreće iza leđa stražara, pa čak i da postoji mali bonus u napadima sa njih odostraga, većina neprijatelja mora da se bori sa vatrenom snagom), i u zavisnosti od nivoa, aktivirajte „gurajuće zidove“ i / ili nabavite srebrne i zlatne tastere za otvaranje određenih vrata.

Mnogi se predmeti mogu naći u nivou, od medikita, pilećih obroka, pa čak i hrane za pse (za obnavljanje zdravlja), municije i blaga, koji postoje isključivo za punktove. Postoje četiri oružja (nož, pištolj, mitraljez i Gatling), a svi oni koriste iste meci osim noža. Nož i pištolj daju se na početku nivoa, dok se mitraljez nalazi ili (obično u tajnim predelima) ili se uzima iz SS trupa, a Gatling se uvek spušta negde u nivou. Postoji pet vrsta neprijatelja (osim šefova) – Psi (brzi, ali više smetnja nego opasni po život), vojni vojnici (obučeni u uobičajenu smeđu odeću, ne baš moćnu, ali obično se nalaze u velikim grupama), oficiri (obučeni u belo , naoružani vrlo preciznim pištoljem i teškim za ubijanje), SS trupe (plava odeća, naoružana mitraljezom i teška za ubistvo), i mutanti (najrjeđi i najstroži redovni neprijatelji, blijedoglavi vojnici sa zelenom odjećom i mitraljeza zaglavila u grudima).

Lik igrača ima nekoliko života; Jednom kada izgubi poslednji život, igra se završava. Da bi osvojio dodatni život, igrač mora ili pronaći 1-up stavku u nivou ili dobiti 20 000 bodova (ubijanjem neprijatelja i hvatanjem blaga ili popunjavanjem nivoa ispod ‘par’ vremena dok ubija sve neprijatelje, pronalazeći sve tajne gurajući zidove i prikupljanje svih točaka sa blagom).

Igrajte Volfenstein 3D online
Možete da igrate Volfenstein 3D online u veb pretraživaču i to besplatno!

This post was last modified on August 23, 2019 2:06 pm

tamara

Share
Published by
tamara

Recent Posts

Diablo

Diablo je najbolja i najpopularnija RPG igrica ikada. Uzivajte u online izdanju orginalne igre Diablo. Opis igre Diablo Odavno je…

2 months ago

Worms

Worms su odlica igrica strategije gde pomerate crve iz vaseg tima kako bi ubili crvice iz drugog tima. Vorms je…

2 months ago

DOOM 3D

DOOM 3D je jedna od prvih pucacina ikada napravljenih. Vratite se u detinjstvo i pucajte u neprijatelje koji dolaze iz…

2 months ago

Kanter

Kanter je popularna internet verzija popularne igrice Counter Strike. Smešteni na raznim lokacijama širom sveta, igrači preuzimaju uloge članova borbenih…

2 months ago

Warcraft 2

Warcraft 2 je popularna strategija iz devedesetih godina. Sada je moguce igrati je direktno na internetu bez potrebe za instalacijom.…

2 months ago

Luda pica

Luda pica je igrica vodjenja ludog restorana za pice. Igrajte se kuvanja u restoranu za pice.

2 years ago