Igrice Fudbal

igrice fudbalIgrice Fudbal su najbolje probrane igrice za sve male i velike fudbalere! Šutirajte loptu, driblajte i dajte golove iz penala! Ukoliko ste oduvek želeli da se upustite u fudbalske vode i postanete fudbaler, onda će igrice fudbala vam pružiti mogućnost da to postanete, pa makar samo virtuelno, u igrici. Igrice fudbal nisu samo igrice šutiranja lopte, one su mnogo više, one su tu za osobe kojima je fudbal način života!

Sort Descending Date Title Views Random

Fantastični fudbal

1.17K Played0 Comments

Fantastični fudbal je sportska igrica u kojoj igrate fantastičnu sportsku igricu fudbalskih penala. Šutirajte penale i pokušajte da nadmudrite golmana.

Fudbal za android

264 Played0 Comments

Fudbal za android je igrica fudbala u kojoj morate da date golove koristeći tablet ili mobilni telefon.

Fudbal za šampione

206 Played0 Comments

Fudbal za šampione je najnovija igrica fudbala u kojoj testirate svoje fudbalske sposobnosti u 22 različite lige.

Pucanje penala

381 Played0 Comments

Pucanje penalaje igra za mobilne telefone u kojoj imate dve osobe, fudbalera i golmana. Šutirajte penale i pokušajte da pobedite u fudbalskom kupu.

Šutiranje lopte

253 Played0 Comments

Šutiranje lopte je igrica u kojoj morate da šutnete loptu što je dalje moguće koristeći Mesija i njegovu magičnu nogu za šut lopte.

Stoni fudbal u dvoje

1.08K Played0 Comments

Stoni fudbal u dvoje je igrica u kojoj možete da igrate sa svojim prijateljima stoni fudbal i takmičite se kako bi videli ko je bolji u roštiljanju.

Simulator Fudbala 3D

295 Played0 Comments

Simulator Fudbala 3D je igrica fudbala u kojoj igrate fudbalsku utakmicu protiv kompjutera u 3D grafici. Odlična igrica fudbala za mlade i stare.

Italijanski kup 3D penali

1.36K Played0 Comments

Italijanski kup 3D penali je igrica fudbala u kojoj morate da nadmudrite protivničkog golmana i postignete pobednički gol iz penala za vašu ekipu.

Trčeći fudbal igrica

1.54K Played0 Comments

Trčeći fudbal igrica je igrica fudbalskog šampiona. Ukoliko volite da igrate fudbal obožavaćete ovu igricu fudbala za mobilne i tablet uređaje.

Slobodni udarac izazov u fudbalu

873 Played0 Comments

Slobodni udarac izazov u fudbalu je igrica u kojoj morate da šutirate slobodne udarce u tri runde u odličnoj fudbalskoj igrici.

Flappy Lopta igrica

1.10K Played0 Comments

Flappy Lopta igrica u kojoj morate da klik'ete miša ili ekran kako bi održavali lopticu u vazduhu što je duže moguće i izbegavali prepreke.

Fudbalski trikovi igrica

759 Played0 Comments

Fudbalski trikovi igrica vam dajte mogućnost da upravljate svojim timom na terenu. Izvodite odlične trikove i pojačajte svoj tim dajući golove!

Kraljevstvo igrica

662 Played0 Comments

Kraljevstvo igrica je odlična igrica u više igrača u kojoj morate da se takmičite u mreži sa ostalim ljudima iz zemlje i sveta. Kako biste igrali ovu igricu, morate da se registrujete. Svaki put kada se ulogujete, vaš...

Američki fudbal 3D Igrica

467 Played0 Comments

Američki fudbal 3D Igrica je odlična igrica u kojoj šutirate loptu američkog fudbala. Pokušajte da šutnete loptu iz različitih pozicija kroz gol. Obratite pažnju na vetar! VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako ...

Fudbal za decu 3D

1.19K Played0 Comments

Fudbal za decu 3D igrica u kojoj igrate za svetsku dominaciju u fudbalu tako što ćete eliminisati sve timove koji vam stoje na putu!

Fudbal stoni hokej

400 Played0 Comments

Fudbal stoni hokej je odlična igrica u kojoj morate da u stilu stonog hokeja odbijate loptu i ubacite je u protivničku mrežu. Fudbal i hokej zajedno čine odličnu zabavu!

Fudbal glavonje Mundijal Brazil

10.95K Played0 Comments

Fudbal glavonje Mundijal Brazil je 2D arkadna fudbalska igrica u kojoj kontrolišete jednog ili obe glavonje kako bi dali protivniku gol i osvojili Mundijal!

Fudbal preko interneta

533 Played0 Comments

Fudbal preko interneta je odlična igrica u kojoj igrate protiv drugih ljudi preko interneta. Napravite utakmicu i igrajte sa vašim prijateljima ovaj jednostavan ali veoma zarazan fudbal.

Mundijal 3D

1.91K Played0 Comments

Mundijal 3D igrica će vas odvesti u Brazil na svetsko prvenstvo 2014 godite. Takmičite se sa timovima iz celog sveta i pokušajte da postanete šampion! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Svetski kup u fudbalu

2.25K Played0 Comments

Svetski kup u fudbalu je odlična sportska igrica u kojoj morate da igrate fudbal sa glavonjama. Pokušajte da pobedite glavonje u partiji fudbala.

Fudbalski stil

605 Played0 Comments

Fudbalski stil je igrica u kojoj nije poenta dati gol protivniku, poenta je u tome koliko ste spretni sa kontrolisanjem lopte. Kontrolišite loptu sa stilom u fudbalu.

Fudbal igrica 3D

1.76K Played0 Comments

Fudbal igrica 3D je odlična igrica fudbala u savršenoj 3D grafici. Igrajte protiv kompjutera igricu sličnu PESu i Fifi na vašem računaru bez inastaliranja. Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Fudbal za devojke

857 Played0 Comments

Fudbal za devojke je igrica za lepši pol u kojoj devojke vole da igraju fudbal. Uživajte igrajući ovu odličnu igricu fudbala za devojke i oduševite svoje momke!

Fudbalska lopta igrica fizike

465 Played0 Comments

Fudbalska lopta je igrica fizike u kojoj morate da ubacite fudbalsku loptu u mrežu gola. Mislite da nije teško? Probajte pa vidite da li možete!

Fudbal sa Čika Glišom

875 Played0 Comments

Fudbal sa Čika Glišom je igrica fudbala u kojoj Čika Gliša obožava da igra fudbal. Igrajte sportske igrice sa Čika Glišom i uživajte u fudbalu. Oficijalni sajt igrice StickmanSoccer.com.

Spasite gol

1.19K Played0 Comments

Spasite gol je igrica golmana iz prvog lica u kojem morate da trenirate kako bi postali golman i odbranili što je više lopti moguće. Trenirajte iznova i iznova kako bi istrenirali svoje veštine.

Tuča Ronalda i Mesija

4.17K Played0 Comments

Tuča Ronalda i Mesija je igrica za sve ljubitelje fudbala u kojoj su glavni junaci Kristijano Ronaldo i Lajonel Mesi. Igrajte se tuče između dva najbolja igrača.

Fudbalski kup 2014

6.25K Played0 Comments

Fudbalski kup 2014 u Brazilu je sportski događaj decenije. Izaberite svoj omiljeni tim, izaberite grupu u kojoj ćete igrati i počnite kvalifikacije.

Tuča fudbalskih huligana

906 Played0 Comments

Tuča fudbalskih huligana je igrica za sve fudbalske ljubitelje. Sačekajte vaše fudbalske rivale u ulici i iskušajte se u tuči koristeći svoje ruke.

Pimpanje fudbalske lopte igrica

844 Played0 Comments

Pimpanje fudbalske lopte je veoma zarazna fudbalska igrica u kojoj morate da pimpate fudbalsku loptu u vazduhu. Što više održite loptu u vazduhu, imaćete bolje rezultat.

Fudbal u 4 igrača

2.38K Played0 Comments

Fudbal u 4 igrača je igrica u kojoj morate da držite loptu i pokušavate da ne padnete. Može je igrati do četiri igrača na jednoj tastaturi.

Pimpanje fudbalske lopte

566 Played0 Comments

Pimpanje fudbalske lopte je igrica fudbala u kojoj morate da održite loptu što je moguće duže u vazduhu. Ova igra je za okorele fudbal ljubitelje i navijače.

Slobodni udarci u fudbalu

2.17K Played0 Comments

Slobodni udarci u fudbalu je zanimljiva igrica šutiranja u kojoj morate da šutnete loptu u mrežu u nizi raznih izazova. Izbegnite ostale igrače i postignite gol.

4×4 Fudbal

6.22K Played0 Comments

4x4 Fudbal je igricakoja kombinuje dve omiljene stvari kod muškaraca: fudbal i aute. Ispitajte svoje vozačke sposobnosti na fudbalskom terenu!

Najbolji fudbalski šuter

2.69K Played0 Comments

Najbolji fudbalski šuter mora da šutira bolje od svih u kupu kako bi postao šampion u ovoj jedinstvenoj fudbalskoj igrici. Postižite golove sa glavom, preko glave i u rašlje.

Linijski fudbal

1.28K Played0 Comments

Linijski fudbal je zanimljiva sportska igrica, postignite gol iz svake situacije sa vašim omiljenim fudbalskim timom. Probajte drugačije šuteve.

Penali na groblju

991 Played0 Comments

Penali na groblju su igrica šutiranja penala u kojoj se pojavljuju razni zli i ne tako zli stvorovi. Koristite miša kako bi pucali i odbranili gol.

Pingvin fudbaler

466 Played0 Comments

Pingvin fudbaler je fudbalska zvezda koji mora da udara loptu glavom što je to duže moguće. Ostvarite što veći rezultat i objavite drugima.

Fudbal protiv vremena

569 Played0 Comments

Fudbal protiv vremena je igrica u kojoj upravljate fudbalerima koje pomerate gore i dole kako bi ubacili loptu u mrežu.

Fudbal Čika Gliša

641 Played0 Comments

Fudbal sa Čika Glišom. Niste verovali da čika gliša može da igra fudbal? Pokušaćemo da vas razuverimo.

Rugby pod vodom

705 Played0 Comments

Rugby pod vodom između ribica na naduvavanje koje igraju ragbi. Ubacite loptu u protivnikovu školjku i odbranite svoju od protivnika.

Sportska akademija

1.89K Played0 Comments

Da li ste takmičarskog duha? Onda je sportska akademija za devojčice idealna igrica za vas. Igrajte se i odmerite snage sa ostalim devojčicama iz akademije.

Penali Onlajn

1.34K Played0 Comments

Napravite novu sobu ili igrajte sa svojim prijateljima penale onlajn. Uživajte u zanimljivoj a jednostavnoj igrici šutiranja penala na gol!

Brazilski fudbal

1.54K Played0 Comments

Brazilski fudbaliri su u sreed šampionata! Izaberite jedan ot timova i prođite sa njima 16 krugova do kraja šampionata! Pokušajte da postanete Južnoamerički šampion u fudbalu!

Smešni fudbal

2.01K Played0 Comments

Koliko vam je potrebno da sklopite ovu slagalicu? Složite slagalicu sa smešnim fudbalerom!

Udarite loptu

1.11K Played0 Comments

Testirajte svoje reflekse i vidite da li ste u rangu svetski poznatih igrača tako što čete udarati fudbalsku loptu!

Slobodni udarci 3D

586 Played0 Comments

Šutirajte slobodne udarce u 3D. Dajte gol tako što ćete nadmudriti golmana i promašiti živi zid!

Fudbal menadžer

3.74K Played0 Comments

Fudbal menadžer je najmaštovitija i nazanimljivija igrica fudbalskog menadžera koja postoji. Igrajte najnoviji fudbal menadžer, kupujte igrače i vodite klub iz snova!

Page 1 of 212