Igrice za mobilni

Igrice za mobilni su igrice prilagođene igranju kako na kompjuterima, tako i na vašim mobilnim i tablet uređajima bez potrebe da instalirate dodatne programe.

Sort Descending Date Title Views Random

Bekstvo iz svemira

311 Played0 Comments

Bekstvo iz svemira je igrica u kojoj aktivirate svoj ranac na raketni pogon i letite kroz svemir izbegavajuci prepreke i zatvorena vrata.

Vožnja autobusom

888 Played0 Comments

Vožnja autobusom je zanimljiva igrica koju možete igrati i na vašem mobilnom ili tablet uređaju. Vozite se autobusom i uživajte u igrici vožnje.

Iks oks

503 Played0 Comments

Iks oks je igrica za mobilne telefone u kojoj morate da nadmudrite protivnika i spojite isti znak uzduz ili popreko.

Puzzle sa fizikom

591 Played0 Comments

Igraj jednu od najboljih igrica za pametne telefone sa pravom fizikom motora! Na osnovu popularne veb igre i edukativne igre za decu sakriti Cesara će ubrzo postati jedna od najboljih pametnih igara za telefon. Postav...

Mešani svet

665 Played0 Comments

Mešani svet je platformska igrica u kojoj pomažete plavim stvorenjima da se izbore sa crvenim lopticama koje vas napadaju.

Fantastični fudbal

1.17K Played0 Comments

Fantastični fudbal je sportska igrica u kojoj igrate fantastičnu sportsku igricu fudbalskih penala. Šutirajte penale i pokušajte da nadmudrite golmana.

Drvoseča

2.05K Played0 Comments

Drvoseča je puzzle igrica za sve koji vole da izazovu svoj mozak. Koristite svoje logičke sposobnosti da isečete drvo u iste komade.

Minijaturne trke

136 Played0 Comments

Minijaturne trke je odlična igrica vožnje minijaturnih automobila. Skupite što je više zvezdica moguće i skupljajte moći.

Vatrogasni kamion

203 Played0 Comments

Vatrogasni kamion je logička igra u kojoj koristite logičko razmišljanje i pomerate aute kako bi vatrogasni kamion mogao da napusti parking.

Paljenje guma

351 Played0 Comments

Paljenje guma je akciona vožnja u kojoj izaberete automobil, izaberete oružje i borite se na prevlast na putu. Kliknite levo i desno na ekranu za upravljanje.

Italijanski tiramisu

200 Played0 Comments

Italijanski tiramisu je odlična igrica kuvanja u kojoj pripremate odličan i ukusan italijanski tiramisu. Pokušajte da ga pripremite po receptu.

Brzi bilijar

169 Played0 Comments

Brzi bilijar je igrica u kojoj morate da ubacite što je više loptica u rupe u ograničenom periodu vremena.

Fudbal za šampione

207 Played0 Comments

Fudbal za šampione je najnovija igrica fudbala u kojoj testirate svoje fudbalske sposobnosti u 22 različite lige.

Kockasta ptičica

125 Played0 Comments

Kockasta ptičica je zanimljiva mala ptica u obliku kocke od koje će Vam se zavrteti u glavi. Koliko daleko možete da stignete sa njom?

Bitka čudovišta RPG

86 Played0 Comments

Bitka čudovišta je RPG igra u kojoj birate svog karakter, dečaka ili devojčicu. Posedujete kolekciju čudovišta ljubimaca i vodite ih do različitih lokacija.

Skriveni objekti Piratsko blago

259 Played0 Comments

Skriveni objekti Piratsko blago je igrica za mobilne u kojoj morate da pomognete kapetanu Ljutobradom da pronađe sakriveno piratsko blago.

Pucanje penala

384 Played0 Comments

Pucanje penalaje igra za mobilne telefone u kojoj imate dve osobe, fudbalera i golmana. Šutirajte penale i pokušajte da pobedite u fudbalskom kupu.

Oblici

131 Played0 Comments

Oblici su igrica slaganja oblika iste boje. Kliknite na ekran i igrajte igru slaganja oblika.

Iskakanje

70 Played0 Comments

Iskakanje je odlična igrica refleksa koja zahteva pažnju i dobre reflekse. Igrajte je na tabletu, računaru ili mobilnom uređaju.

Minijaturni golf

90 Played0 Comments

Minijaturni golf je sportska igrica u kojoj možete se igrati mini golfa na 18 rupa. Igrajte na mobilnim, tablet uređajima ili na računaru.

Trkanje pikselima

76 Played0 Comments

Trkanje pikselima je zarazna trka na beskonačnom autoputu. Pobedite svoj najbolji rezultat koristeći svoje reflekse.

Ispusti me

124 Played0 Comments

Ispusti me je odlična igrica u kojoj pomažete slatkim stvorenjima da se popnu nazad u cev. Sve to ukombinovano sa odličnom grafikom, zanimljivim karakterima i izazovima.

Zombi invazija

202 Played0 Comments

Zombi invazija je igrica preživljavanja u kojoj vas napadaju horde zombija. Morate da preživite navodeći ih preko mosta.

Teksaški obračun na divljem zapadu

326 Played0 Comments

Teksaški obračun na divljem zapadu je igrica pucanja u kojoj se obračunavate sa konkurentskim bandama i izazivate ih na dvoboje u stilu deset koraka i pucaj.

Brzi bilijar

200 Played0 Comments

Brzi bilijar je igra za mobilne Android i iPhone uređaje u kojoj možete igrati odličnu partiju bilijara i okušati sreću protiv iskusnih protivnika.

Leteći helikopter

100 Played0 Comments

Leteći helikopter je igrica letenja u kojoj vozite vaš helikopter po nebu. Igrajte se letenja helikopterom na vašim tablet i mobilnim uređajima.

Zombi igrica za mobilni

93 Played0 Comments

Zombi igrica za mobilni je arkadna igrica u kojoj morate da zgromite sve zombije i da ih uklonite kako bi spasili svet.

Seckanje voća igrica

263 Played0 Comments

Seckanje voća je odlična igrica za mobilne i tablet uređaje u kojima morate da seckate svo voće koje vam izleti na ekran.

Brijanje Deda Mraza

1.44K Played0 Comments

Brijanje Deda Mraza je igrica za novu godinu u kojoj morate da obrijete i stilizujete Deda Mraza i pripremite mu bradu za praznike.

Kizi

1.27K Played0 Comments

Kizi igrice su namenjene kako deci, tako i svim ostalim uzrastima. Nisu bitne godine ukoliko čovek voli da se igra. Igrajte Kizi igricu i uživajte u odličnim čarima malih igara. Kizi igrice Uđite u svet avanture i u...

Igrica Memorije

284 Played0 Comments

Igrica memorije u kojoj morate da pogodite redosled brojeva od najmanjeg do najvećeg kojji će vam se prvo prikazati. Svaki nivo je sve teži i ima više brojeva.

Pronađi boju igrica

343 Played0 Comments

Pronađi boju igrica je odlična igrica memorije i uočavanja razlike. Pronađite boju koja se za nijansu razlikuje od ostalih.

Zabava za kućne ljubimce igrica

177 Played0 Comments

Zabava za kućne ljubimce igrica je odlična puzzle igra za mobilne uređaje. Igrajte puzzle sa svojim kućnim ljubimcima na mobilnim i tablet uređajima.

Trčeći fudbal igrica

1.54K Played0 Comments

Trčeći fudbal igrica je igrica fudbalskog šampiona. Ukoliko volite da igrate fudbal obožavaćete ovu igricu fudbala za mobilne i tablet uređaje.

Kopač zlata igrica

621 Played0 Comments

Kopač zlata igrica je odlična puzzle igrica za mobilne i tablet uređaje. Postanite moderni kopač zlata i igrajte se na svom mobilnom uređaju.

Miš i sir

863 Played0 Comments

Miš i sir je odlična igrica za mobilne i desktop računare u kojoj morate da pomognete mišu da se u laboratoriji domogne sira.

Crvenkapa igrica

489 Played0 Comments

Crvenkapa igrica u kojoj crvenkapa mora da beži kroz šumu od zlih vukova. Spasite Crvenkapu i pomozite joj da pobegne vukovima.

Vozač igrica

990 Played0 Comments

Vozač igrica za mobilne i računare. Uživajte igrajući vožnju koristeći vozača u odličnoj igrici za mobilne telefone i tablete. Igrica vožnje automobila.

Pucanje balona

3.25K Played0 Comments

Pucanje balona je igrica za mobilni u kojoj morate da pogodite i uklonite sve balončiće sa ekrana tako što ćete spajati iste boje.

Odbrana hrama

760 Played0 Comments

Odbrana hrama od niza nadolazećih čudovišta je spala na jednog dečaka sa pištoljima koji se hrabro popeo na vrh hrama i zaustavlja čudovišta.

Flappy Lopta igrica

1.11K Played0 Comments

Flappy Lopta igrica u kojoj morate da klik'ete miša ili ekran kako bi održavali lopticu u vazduhu što je duže moguće i izbegavali prepreke.

Minice igrica

314 Played0 Comments

Minice igrica za mobilni i računare u kojoj morate da stavite zastavicu na sve mine koje se nalaze na stazi. Kliknite na polja da otkrijete brojeve. Broj pokazuje koliko mina postoji pored njega.

Fudbalski trikovi igrica

761 Played0 Comments

Fudbalski trikovi igrica vam dajte mogućnost da upravljate svojim timom na terenu. Izvodite odlične trikove i pojačajte svoj tim dajući golove!

Gađanje blokova

2.17K Played0 Comments

Gađanje blokova je igrica poprilično slična arkanoid igrici. Pomerajte veliku polugu kako bi udarali lopticu koja uništava blokove iznad.