Najnovije

Sort Descending Date Title Views Random

Bekstvo iz svemira

313 Played0 Comments

Bekstvo iz svemira je igrica u kojoj aktivirate svoj ranac na raketni pogon i letite kroz svemir izbegavajuci prepreke i zatvorena vrata.

Vožnja autobusom

894 Played0 Comments

Vožnja autobusom je zanimljiva igrica koju možete igrati i na vašem mobilnom ili tablet uređaju. Vozite se autobusom i uživajte u igrici vožnje.

Galaktički ratovi

376 Played0 Comments

Galaktički ratovi su pixelasta igrica u kojoj se borite u svemiru koristeći svoj moćni svemirski brod protiv vanzemaljaca koji Vas napadaju.

Iks oks

510 Played0 Comments

Iks oks je igrica za mobilne telefone u kojoj morate da nadmudrite protivnika i spojite isti znak uzduz ili popreko.

Mali Zeka

469 Played0 Comments

Mali Zeka mnogo voli da jede, pomozite mu da jede sto je više i brže moguće u ovoj igrici jedenja.

Galaktika

567 Played0 Comments

Galaktika je igrica svemirske pucačine u kojoj morate da odbranite svoju galaktiku od vanzemaljaca koji pokušavaju da je osvoje.

Jurenje za špijunima

919 Played0 Comments

Jurenje za špijunima je igrica vožnje u kojoj vozite FBI vozilo u potrazi za špijunima koji se nalaze na teritoriji vaše zemlje.

Puzzle sa fizikom

594 Played0 Comments

Igraj jednu od najboljih igrica za pametne telefone sa pravom fizikom motora! Na osnovu popularne veb igre i edukativne igre za decu sakriti Cesara će ubrzo postati jedna od najboljih pametnih igara za telefon. Postav...

Šminkanje Elze, ledene kraljice

1.72K Played0 Comments

Šminkanje Elze, ledene kraljice je igrica u kojoj morate da nanesete šminku na Elzu i njenu drugaricu Anu iz Ledenog kraljevstva.

Nivo sa šefom

373 Played0 Comments

Nivo sa šefom je igrica u kojoj pucate rakete, skupljate pojačanja i poboljšavate svoje veštine u ovoj zaraznoj akcionoj igrici.

Plava kocka

245 Played0 Comments

Plava kocka je minimalistička igrica u kojoj morate da prenesete plavu kockicu do crvene.

Raketni ranac

536 Played0 Comments

Raketni ranac je kul arkadna igra u kojoj upravljate prelepim herojem Jeff Powersom koji upravlja svojim raketnim rancem u nizu nivoa.

Mešani svet

667 Played0 Comments

Mešani svet je platformska igrica u kojoj pomažete plavim stvorenjima da se izbore sa crvenim lopticama koje vas napadaju.

Fantastični fudbal

1.17K Played0 Comments

Fantastični fudbal je sportska igrica u kojoj igrate fantastičnu sportsku igricu fudbalskih penala. Šutirajte penale i pokušajte da nadmudrite golmana.

Drvoseča

2.05K Played0 Comments

Drvoseča je puzzle igrica za sve koji vole da izazovu svoj mozak. Koristite svoje logičke sposobnosti da isečete drvo u iste komade.

Parkiraj auto igračku

1.45K Played0 Comments

Parkiraj auto igračku je igrica parkiranja u kojoj upravljate autićem na daljinsko upravljanje i morate da ga pozicionirate na obeleženo mesto a da pritom ne zakačite prepreke koje vam se nalaze na putu.

Lopovi Egipta

413 Played0 Comments

Lopovi Egipta su igrica sa kartama koja je urađena u stilu starih egipćana. Pazite da vas mumija ne nadmudri igrajući karte.

Leteći dron 2

952 Played0 Comments

Leteći dron 2 je nastavak odlične 3D letačke igrice u kojoj morate da koristite kontrole kako bi upravljali dronom i pomerili letelicu do željenog mesta.

Retro Mini Golf igra

551 Played0 Comments

Retro Mini Golf igra je odlična simulacija mini golfa urađena u retro stilu uz odličnu 3D grafiku. Ubacite lopticu uz najmanji mogući broj pokušaja.

Izazovi sa malim motorom

361 Played0 Comments

Izazovi sa malim motorom je igra za dečake koji vole da izvode akrobacije sa motorom. Uživajte vozeći motor u 3D grafici.

Iseci kanap

570 Played0 Comments

Iseci kanap i nahrani gladno čudovište. Razmislite gde treba tačno da isečete kanap kako bi slatkiš došao do usta čudovišta.

Minijaturne trke

136 Played0 Comments

Minijaturne trke je odlična igrica vožnje minijaturnih automobila. Skupite što je više zvezdica moguće i skupljajte moći.

Pravljenje pljeskavica

349 Played0 Comments

Pravljenje pljeskavica je veština koju samo iskusni kuvari mogu da savladaju. Pomozite kuvaru da nauči tajni leskovački recept.

Vatrogasni kamion

206 Played0 Comments

Vatrogasni kamion je logička igra u kojoj koristite logičko razmišljanje i pomerate aute kako bi vatrogasni kamion mogao da napusti parking.

The Witcher 3: Wild Hunt launch trailer

10 Played0 Comments

The Witcher 3: Wild Hunt izlazi danas, tačnije igra se […] Source: winwin

Fudbal za android

266 Played0 Comments

Fudbal za android je igrica fudbala u kojoj morate da date golove koristeći tablet ili mobilni telefon.

Mini Golf kockasti svet

147 Played0 Comments

Mini Golf kockasti svet je izazov za najbolje golfere među vama. Izazovite svoje golf veštine i pokušajte da porazite protivnika.

The Witcher 3: Wild Hunt launch cinematic trailer

14 Played0 Comments

The Witcher 3: Wild Hunt izlazi za 4 dana i CD Projekt […] Source: winwin

Džinovski točkovi

252 Played0 Comments

Džinovski točkovi su se vratili. Trkajte se do pobedničke linije i ostavite svoje protivnike u prašini. Uživajte uz monster truck vožnje.

Špijunski avion

132 Played0 Comments

Špijunski avion leti sa naučnikom kojem treba više novca. Letite sa njim i lansirajte se u velike novčane iznose.

Assassin’s Creed Syndicate najavni traileri i slike

9 Played0 Comments

Ubisoft je objavio najavni trailer za Assassin’s Creed […] Source: winwin

Mini Golf Divlji Zapad

99 Played0 Comments

Mini Golf Divlji Zapad je odlična igrica golfa koju igrate sa kaubojima i indijancima kako bi dobili odličan zapadnjački osećaj.

Smešan spoj pravog i virtuelnog fudbala

10 Played0 Comments

Da tehnologija ne mora uvek i da bude od pomoći pokazuj […] Source: winwin

Conan O’Brien igra The Witcher 3: Wild Hunt :)

17 Played0 Comments

Conan O’Brien, poznati američki talk show voditel […] Source: winwin

Giros

210 Played0 Comments

Giros je odlično grčko jelo koje pripremate u ovoj igrici kuvanja sa Sarom. Pripremite giros po orginalnoj grčkoj recepturi.

Paljenje guma

352 Played0 Comments

Paljenje guma je akciona vožnja u kojoj izaberete automobil, izaberete oružje i borite se na prevlast na putu. Kliknite levo i desno na ekranu za upravljanje.

Italijanski tiramisu

200 Played0 Comments

Italijanski tiramisu je odlična igrica kuvanja u kojoj pripremate odličan i ukusan italijanski tiramisu. Pokušajte da ga pripremite po receptu.

Brzi bilijar

169 Played0 Comments

Brzi bilijar je igrica u kojoj morate da ubacite što je više loptica u rupe u ograničenom periodu vremena.

Fudbal za šampione

208 Played0 Comments

Fudbal za šampione je najnovija igrica fudbala u kojoj testirate svoje fudbalske sposobnosti u 22 različite lige.

Parkiraj moj auto 2

180 Played0 Comments

Parkiraj moj auto 2 je igrica vožnje i parkiranja automobila u kojoj morate da uparkirate automobil na oznčeno parking mesto linijama na parkingu.

Kockasta ptičica

125 Played0 Comments

Kockasta ptičica je zanimljiva mala ptica u obliku kocke od koje će Vam se zavrteti u glavi. Koliko daleko možete da stignete sa njom?

Ljubav prema psima

49 Played0 Comments

Ljubav prema psima je avantura koja počinje ovog momenta. Pas je izgubio svoju pravu ljubav. Pomozite mu da skače na platforme, skuplja novčiće i izbegava šiljke.

Bitka čudovišta RPG

86 Played0 Comments

Bitka čudovišta je RPG igra u kojoj birate svog karakter, dečaka ili devojčicu. Posedujete kolekciju čudovišta ljubimaca i vodite ih do različitih lokacija.

Skriveni objekti učionica

224 Played0 Comments

Skriveni objekti učionica je igrica traženja skrivenih objekata u školskoj učionici. Pronađite sve sakrivene objekte u učionici u 3D grafici.

Zombinarijum

113 Played0 Comments

Zombinarijum je puzzle igrica u kojoj pomažete glavi zombija da nađe put do svog tela. Pazite na zamke i na prepreke do svog zombi tela.

Brza hrana

284 Played0 Comments

Brza hrana je igrica kuvanja u kojoj pripremate brzu hranu gladnim mušterijama. Pripremite ukusne burgere i stavite priloge po želji mušterija.

Meksikanac i baloni

120 Played0 Comments

Meksikanac i baloni su igrica za razmišljanje u kojoj morate da pomognete Ponču da prođe niz komplikovanih nivoa sa balonima.

Izgubljeni Jeti

89 Played0 Comments

Izgubljeni Jeti je daleko od svoje kuće. Pomozite mu da pronađe pravi put nazad kroz zemlju koja je puna raznih opasnosti po Jetija.

Page 1 of 1812345...10...Last »