Igrice Komponovanja

igrice komponovanjaIgrice Komponovanja vam daju šansu da postanete pravi mali kompozitor. Uživajte komponujući raznu muziku veoma lako i jednostavno. Pokušajte da komponujete muzičke numere kao pravi mali kompozitor. Takođe imate veliki izbor komponovanja boja i dekoracija.

Sort Descending Date Title Views Random

Grčka slagalica

333 Played0 Comments

Grčka slagalica se sastoji od mnogo delova koje sklapate na čak četiri različita nivoa. Kada sklopite slagalicu dobićete prelepu sliku Grčkih znamenitosti.

Muzički kviz

2.01K Played0 Comments

Muzički kviz je igrica pogađanja muzičkih autora. Slušajte pesmu i pogodite ko je njen autor. Uživajte u muzičkoj igrici pogađanja.

Semafori igrica

299 Played0 Comments

Semafori igrica u kojoj morate da propuštate saobraćaj na semaforima tako što kliknete na tačno vreme na satovima kod svake raskrsnice.

Garfild bojanka

174 Played0 Comments

Garfild bojanka je igrica crtanja u kojoj morate da obojite sliku na kojoj se nalazi vaš omiljeni debeli mačak Garfild i njegovi drugari.

ScoobyDoo igrica spajanja slika

448 Played0 Comments

ScoobyDoo igrica spajanja istih slika koristeći miša. Spojite 2 iste ScoobyDoo slike kako bi one nestale sa ekrana. Uklonite sve da pređete nivo.

Snupi igrica

1.17K Played0 Comments

Snupi igrica je odlična igrica traženja brojeva na slikama na kojima se nalaze Snupi i Čarli Brown. Igrajte se na Snupijem.

Pucanje balona

3.20K Played0 Comments

Pucanje balona je igrica za mobilni u kojoj morate da pogodite i uklonite sve balončiće sa ekrana tako što ćete spajati iste boje.

Minice igrica

310 Played0 Comments

Minice igrica za mobilni i računare u kojoj morate da stavite zastavicu na sve mine koje se nalaze na stazi. Kliknite na polja da otkrijete brojeve. Broj pokazuje koliko mina postoji pored njega.

Lutka za sudare igrica 3D

1.70K Played0 Comments

Lutka za sudare igrica 3D je igrica u kojoj morate da nanesete što više povreda lutki koja vozi kamion tako što ćete joj pripremiti teren. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Pobegni iz sobe igrica

1.10K Played0 Comments

Pobegni iz sobe je igrica u kojoj morate koristiti objekte koji se nalaze u sobi kako bi rešili zagonetke i pobegli iz nje. Bekstvo iz sobe je originalna igrica ovog žanra i trebaće vam sati da je rešite.

3D puzzle igrica

266 Played0 Comments

3D puzzle igrica u kojoj morate da spojite par traženih elemenata kako bi nestali sa ekrana. Rotirajte ekran kako bi došli do odreženih elemenata.

Puzzle igrica sa 15 delova

740 Played0 Comments

Puzzle igrica sa 15 delova je igra u kojoj slažete puzzle po redosledu brojeva na slici od 1 do 15. Kliknite na puzzle kako bi se pomerila na slobodno mesto!

Domine igrica

924 Played0 Comments

Domine igrica su zabavna društvena igra u kojoj slažete pločice domina protiv protivnika. Stavite vašu dominu sa istim brojem uz slobodnu na tabli.

Dabar i blokovi

1.39K Played0 Comments

Dabar i blokovi su igrica fizike u kojoj pomažete dabrovima da izbegnu prepreke. Uklonite određene blokove kako bi vaš dabar dospeo kod svoje dece.

Kanalizacione cevi igrica

811 Played0 Comments

Kanalizacione cevi igrica je odlična igrica u kojoj postavljate kanalizacione cevi kako bi se rešili tečnosti koja se nagomilala u cevima i posudi. Spojite sve do dna pa povucite kanap.

2048 igra

862 Played0 Comments

2048 igrica je odlična igrica u kojoj morate da spajate iste brojeve kako bi se sabrali. Sabirajte blokove kako bi došli do broja 2048.

Candy Crush Saga

4.10K Played0 Comments

Candy Crush Saga je trenutno najpopularnija igrica na svetu! Spajajte slatkiše iste boje i oblika u Candy Crush Saga kako bi ih poništili i osvojili što je moguće više poena.

Zmijica u dvoje

784 Played0 Comments

Zmijica u dvoje je poboljšana verzija popularne igrice Zmijica sa Nokije u kojoj možete da igrate sami ili sa drugarom i pokušate da pojedete protivnika pre nego što on pojede vas.

Besplatni Sudoku

575 Played0 Comments

Besplatni sudoku je igrica koja vam daje mogućnost da rešavate sudoku na internetu i mobilnom, bez potrebe za papirom i olovkom. Uživajte uz sudoku! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Crtanje po tabli

7.32K Played0 Comments

Crtanje po tabli kredom je odlična igrica za decu i odrasle u kojoj će vam biti prikazani elementi gde se nalaze, a vi morate da ih iskopirate povlačeći kredu po tabli.

Ručno napravljeni auto igrica

2.85K Played0 Comments

Ručno napravljeni auto igrica u kojoj pre trke morate da napravite svoj auto iz snova. Dodajte jos jedan točak, proširite ga i ojačajte za brdovite trke.

Zapamti čudovišta

765 Played0 Comments

Zapamti čudovišta i njihov redosled. Spojite dva ista kako bi nestali, spojite sve kako bi završili nivo. Igrajte se pogađanja sličica na nekoliko nivoa.

Šareni vozić

1.69K Played0 Comments

Šareni vozić je igrica slična popularnoj zmijici sa Nokia telefona, sa tom razlikom da ovde možete polako i smišljeno da pomerate vozić kako bi pokupili dragulje.

Spajanje cevi

1.46K Played0 Comments

Spajanje cevi je igrica u kojoj ste stavljeni u ulogu vodoinstalatera. Morate spajati niz cevi kako bi uspeli da provedete vodu do sudopere.

Zuma

3.40K Played0 Comments

Zuma Deluxe je igrica u kojoj morate da spajate loptice iste boje tako što ćete ih izbacivati iz žabice u niz loptica koje se kreću u krug.

Slagalica u džungli

554 Played0 Comments

Slagalica u džungli je kul puzzle koja će naterati vaš mozak da razmišlja kako da eliminišete blokove kako bi došli do vrha reklama.

Pogodi boje

552 Played0 Comments

Pogodi boje je igrica bazirana na popularnoj igrici u kojoj morate da uradite sve što vam računar kaže. Kliknite na boje onako kako vam računar kaže.

Spajanje objekata

3.19K Played0 Comments

Spajanje objekata je puzzle igrica u puzzle igricama slaganja istih parova. Spojite iste parove kako bi oni nestali. Morate da napravite put između 2 polja.

Kontroler svemirskog saobraćaja

310 Played0 Comments

Kontroler svemirskog saobraćaja je igrica u kojoj je svemirski saobraćaj sve zakrčeniji. Potrebna nam je vaša pomoć u ovoj puzzle igrici usmeravanja raketa.

Mine igrica

430 Played0 Comments

Mine igrica je klon windowsove Minisweeper igre u kojoj morate da otvarate polja i da pazite da ne pogodite minice. Svaki broj označava koliko mina se nalazi pored tog polja. Izbegavajte mine i pokušajte da rešite cel...

Igračica u haremu igrica

1.13K Played0 Comments

Igračica u haremu je igrica u kojoj morate da pomognete igračici Gloriji da postane poznata tako što ćete joj pomoći oko šminke i oblačenja.

Bora Drljača igrica

19.85K Played0 Comments

Bora Drljača igrica je verzija Flappy Bird igrice u kojoj sprovodite pijanog Boru između cevi dok on leti na krilima vinjaka. Ukoliko udarite u cevku rasplakaćete Šabana Šaulića. Igrica nosi naziv Flappy Boro. Autor o...

Prasići koji prde

1.77K Played0 Comments

Prasići koji prde su fenomenalna i smešna igrica memorije u kojoj morate da zapamtite i ponovite redosled kojim su prasići prdnuli. Svaki krug je sve teži!

Prati i klikći spiralu

647 Played0 Comments

Prati i klikći spiralu koja se pomera i okreće. Klikćite je dok se pomera kako bi osvojili što više poena. Kad promašite spiralu, igra je gotova.

Sviranje klavira

2.86K Played0 Comments

Sviranje klavira je igrica u kojoj možete da se zabavljate svirajući virtuelni klavir. Imate sedam tipki koji odgovaraju sedam notama i koje možete da svirate tako što ćete kliktati A-S-D-F-G-H-J na tastaturi.

Kompozitor

866 Played0 Comments

Kompozitor je zanimljiva mala igrica koja će vam dati mogućnost da komponujete svoje melodije zajedno sa Bobijem. Koristite jedan od imstrumenata da kreirate svoju melodiju.

Igrica sa gitarom

269 Played0 Comments

Igrica sa gitarom je idealna stvar da se zabavite i rokenrolom izađete iz garaže i uđete u arenu dok ciljate da postanete ultimativni gitarista.

Simfonija iz snova

349 Played0 Comments

Simfonija iz snova je muzička igrica sa preko 30 vrsta životinja, 4 različitih lokacija i mnogo zvukova, uključujući 4 pesme u samoj igrici.

Igrica komponovanja

206 Played0 Comments

Napravite svoju unikatnu muziku koristeći note u ovoj igrici komponovanja!