Igrice kuvanja

Igrice kuvanja su posebno odabrane igrice namenjene malim i velikim kuvarima. Sve devojčice koje imaju želju da nauče osnove kuvanja i pripremanja hrane su na pravom mestu. Igrajte igrice kuvanja i pripreme hrane i pokušajte da pripremite razne đakonije koje vam se nađu na zadatku i meniju. Pripremajte specijalitete, domaća jela i niz slatkiša koje volite da jedete i premate.

Sort Descending Date Title Views Random

Mali Zeka

463 Played0 Comments

Mali Zeka mnogo voli da jede, pomozite mu da jede sto je više i brže moguće u ovoj igrici jedenja.

Pravljenje pljeskavica

342 Played0 Comments

Pravljenje pljeskavica je veština koju samo iskusni kuvari mogu da savladaju. Pomozite kuvaru da nauči tajni leskovački recept.

Giros

208 Played0 Comments

Giros je odlično grčko jelo koje pripremate u ovoj igrici kuvanja sa Sarom. Pripremite giros po orginalnoj grčkoj recepturi.

Italijanski tiramisu

196 Played0 Comments

Italijanski tiramisu je odlična igrica kuvanja u kojoj pripremate odličan i ukusan italijanski tiramisu. Pokušajte da ga pripremite po receptu.

Brza hrana

281 Played0 Comments

Brza hrana je igrica kuvanja u kojoj pripremate brzu hranu gladnim mušterijama. Pripremite ukusne burgere i stavite priloge po želji mušterija.

Prodavnica torti

98 Played0 Comments

Prodavnica torti u kojoj pripremate tortu od oraha kako bi je mušterije mogle da jedu. Pravite ukusnu tortu i lepo je ukrasite.

Francuske vafle – Sarina kuhinja

160 Played0 Comments

Francuske vafle - Sarina kuhinja je igra kuvanja u kojoj poznati kuvar priprema odlične vafle svako jutro. Koristite kreativnost u kuhinji i spremite najukusnija jela.

Spremi banana split dezert

315 Played0 Comments

Spremi banana split dezert je igrica kuvanja koja vam pomaže da u Sarinoj kuhinji pripremite odličan i ukusan dezert koji se sastoji od banana i sladoleda.

Tiramisu dezert

235 Played0 Comments

Tiramisu dezert je odlična igrica kuvanja u kojoj sa svojom drugaricom Sarom pokušavate da napravite odličnu poslasticu Tiramisu. Uživajte u još više igrica kuvanja ovde.

Ručak u parku

354 Played0 Comments

Ručak u parku je igrica kuvanja u kojoj morate da spremite ručak za sebe i svoje drugare u parku. Obradujte drugare lepim iznenađenjem u vidu ručka.

Hrana za štrumpfove

1.26K Played0 Comments

Hrana za štrumpfove je igrica kuvanja u kojoj pripremate hranu za vaše omiljene male, plave štrumpfove. Spremite vašim malim štrumpfovima ručak!

Sarina Kuhinja – Meksička hrana igrica

935 Played0 Comments

Sarina Kuhinja - Meksička hrana igrica je odlična igrica kuvanja za decu u kojoj se pridružujete Sari, šefu kuhinje da napravi meksičku hranu sa umakom.

Ukrasi tortu igrica

1.20K Played0 Comments

Ukrasi tortu igrica je odlična igrica kuvanja koja će da pokaže svim devojčicama čari i lepote pravljenja i ukrašavanja torti. Ukrasite tortu kako bi bila prelepa!

Igrica kuvanja – Pizza Capricciosa

915 Played0 Comments

Igrica kuvanja - Pizza Capricciosa je igrica u kojoj ćete naučiti kako da napravite picu kaprićozu. Postavite sve sastojke i stavite picu da se peče. Probajte još igrica kuhanja i pripremanja hrane.

Sarina kuhinja – Kebab za izlet

1.20K Played0 Comments

Sarina kuhinja - Kebab za izlet je igrica kuvanja u kojoj soremate kebabe za vaš predivni izlet u prirodu. Kuvajte sa vašom drugaricom Sarom i spremite poslastice za izlet.

Sara kuvarica – Voćni punč

1.81K Played0 Comments

Sara kuvarica sprema Voćni punč po svom dobro poznatom receptu. Pomozite Sari okoo kuvanja i pripreme ovog slatkiša u ovoj odličnoj kuvarskoj igrici.

Sarina kuhinja – Kuća od slatkiša

3.69K Played0 Comments

Sarina kuhinja - Kuća od slatkiša je igrica kuvanja u kojoj zajedno sa kuvaricom Sarom radite na kućici od slatkiša iz bajke o Ivici i Marici.