Igrice za odrasle

igrice za odrasleIgrice za odrasle su intelektualno zahtevnije igrice prilagođene starijim igračima. Ukoliko želite da izazovete svoj intelekt, igrice za odrasle su idealan izbor za vas. Napregnite svoj mozak do krajnjih granica ili uživajte u zabavnim igricama za odrasle osobe. Odrasle osobe vole malo drugačije igrice nego njihova deca. Oni žele ozbiljnije igrice koje su zanimljive dugoročnije i koje drže pažnju duži period vremena. Takođe te igre će vas zabavljati, obradovati i podariti vam mnogo časova zabave.

Sort Descending Date Title Views Random

Leteći dron 2

949 Played0 Comments

Leteći dron 2 je nastavak odlične 3D letačke igrice u kojoj morate da koristite kontrole kako bi upravljali dronom i pomerili letelicu do željenog mesta.

Retro Mini Golf igra

551 Played0 Comments

Retro Mini Golf igra je odlična simulacija mini golfa urađena u retro stilu uz odličnu 3D grafiku. Ubacite lopticu uz najmanji mogući broj pokušaja.

Mini Golf kockasti svet

147 Played0 Comments

Mini Golf kockasti svet je izazov za najbolje golfere među vama. Izazovite svoje golf veštine i pokušajte da porazite protivnika.

Džinovski točkovi

252 Played0 Comments

Džinovski točkovi su se vratili. Trkajte se do pobedničke linije i ostavite svoje protivnike u prašini. Uživajte uz monster truck vožnje.

Mini Golf Divlji Zapad

99 Played0 Comments

Mini Golf Divlji Zapad je odlična igrica golfa koju igrate sa kaubojima i indijancima kako bi dobili odličan zapadnjački osećaj.

Paljenje guma

351 Played0 Comments

Paljenje guma je akciona vožnja u kojoj izaberete automobil, izaberete oružje i borite se na prevlast na putu. Kliknite levo i desno na ekranu za upravljanje.

Brzi bilijar

169 Played0 Comments

Brzi bilijar je igrica u kojoj morate da ubacite što je više loptica u rupe u ograničenom periodu vremena.

Fudbal za šampione

207 Played0 Comments

Fudbal za šampione je najnovija igrica fudbala u kojoj testirate svoje fudbalske sposobnosti u 22 različite lige.

Reli vožnja 3D

304 Played0 Comments

Reli vožnja 3D je igrica vožnje u kojoj vozite četvorotočkaše po reli stazama i pokušavate da savladate protivnike vozeći van puta.

Mlazni avioni

219 Played0 Comments

Mlazni avioni upravljaju nebom, zgrabite kontroler i upravljajte moćnim avionima po nebu u odličnoj 3D grafici.

Svet solitera

426 Played0 Comments

Svet solitera je odlična igrica sa kartama u kojoj igrate prave karte u zavisnosti od izazova. Složite pasijans i poređajte sve karte po redu.

Ludi vozač

411 Played0 Comments

Ludi vozač je arkadna igrica vožnje auta po širokim ulicama u kojoj izbegavate prepreke i pokušavate da izbegnete prepreke.

Pronađi prst

109 Played0 Comments

Pronađi prst je igrica sa Piranama koje obožavaju da jedu prste. Mada će pojesti bilo kakvo meso. Pokušajte da ih sprečite da ručaju.

Zombi invazija

202 Played0 Comments

Zombi invazija je igrica preživljavanja u kojoj vas napadaju horde zombija. Morate da preživite navodeći ih preko mosta.

Vozač školskog autobusa 3D

888 Played0 Comments

Vozač školskog autobusa 3D je simulator vožnje velikog žutog školskog autobusa kroz gradske gužve prevozeći decu do škole.

Saobraćajna gužva

820 Played0 Comments

Saobraćajna gužva je simulacije gradske gužve u kojoj u ulozi saobraćajca pokušavate da preusmerite saobraćaj i smanjite gužvu u gradu.

Leteći dron 3D

718 Played0 Comments

Leteći dron 3D je simulacija upravljanja dronom u kojoj kontrolišete drona iznad grada koristeći komande na tastaturi. WASD za upravljanje, Shift i Ctrl za gore i dole.

Brzi bilijar

200 Played0 Comments

Brzi bilijar je igra za mobilne Android i iPhone uređaje u kojoj možete igrati odličnu partiju bilijara i okušati sreću protiv iskusnih protivnika.

Košarkaška arena

219 Played0 Comments

Košarkaška arena je igrica košarke u kojoj morate da igrate profesionalnu košarku u areni kako bi pobedili protivnika.

Vožnja u zoru

287 Played0 Comments

Vožnja u zoru je igrica vožnje u stilu arkadnih vožnja iz osamdesetih godina. Prisetite se starih arkadnih igrica vožnje vozeći ovu odličnu igru vožnje.

Simulator viljuškara 3D

499 Played0 Comments

Simulator viljuškara 3D je odlična igrica ako ste se oduvek pitali kako je to biti vozač viljuškara i koliko je to u stvari teško. Pokušajte da upravljate viljuškarom i prebacujete stvari. Instalirajte Unity Player ka...

Slupaj automobil 3D

164 Played0 Comments

Slupaj automobil 3D je igrica vožnje u kojoj morate da slupate automobil u zgrade i napravite što je moguće veću štetu po okolinu. Morate instalirate Unity player kako bi igrali Slupaj automobil 3D.

Rat Klanova

1.39K Played0 Comments

Rat klanova je igrica u kojojse igrate sa drugim ljudima preko interneta i gradite svoj klan kako bi odoleo napadu protivnika. Izgradite svoj klan, jačajte ga i učinite ga najjačim u kraljevstvu.

Parkiraj letelicu 3D

135 Played0 Comments

Parkiraj letelicu 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate hovercraft na obeleženo mesto na mapi koristeći kontrole na tastaturi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu parkiranja.

Igrica lova 3D

1.92K Played0 Comments

Igrica lova 3D je odlična igra za sve lovce koja vas vodi u Afriku. Pratite i lovite životinje u odličnoj idili Sahare. Morate instalirati Unity player kako bi igrali lov 3D.

Parkiraj brod igrica

251 Played0 Comments

Parkiraj brod igrica je 3D simulator igrice parkiranja broda. Ukoliko su vam dosadile igrice u kojima parkirate automobil, pokušajte da parkirate brod na vodi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu.

Park iz doba Jure 3D

929 Played0 Comments

Park iz doba Jure je igrica urađena po popularnom filmu u kojem se igrate sa dinosaorusima u fantastičnoj 3D grafici. Morate instaliraty Unity player da bi igrali ovu igru.

Bagi vratolomije 3D igrica

287 Played0 Comments

Bagi vratolomije 3D igrica je odlična simulacije vožnje bagija kroz pustinju i bespuće. Pobedite protivnike u odličnoj 3D grafici i uživajte vozeći Bagije.

Vožnja đubretarskog kamiona

501 Played0 Comments

Vožnja đubretarskog kamiona je odlična 3D simulacija vožnje u kojoj vozite sanitarni kamion za skupljanje đubreta i kupite kontejnere uz vašu predefinisanu rutu.

Parkiranje u crtaćima 3D

171 Played0 Comments

Parkiranje u crtaćima 3D je igrica vožnje u kojoj sedate za volan auta iz crtaća i pokušavate da ga parkirate na obeležena mesta po pravilu i propisima. Izbegavajte da udarite u obližnje objekte i uživajte parkirajući...

Simulator parkiranja buldožera 3D

414 Played0 Comments

Simulator parkiranja buldožera 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate vaš ogromni buldožer. Uživajte u igrici vožnje i parkiranja u kojoj upravljate ogromnom građevinskom mašinerijom. Obavezno instalirajt...

Parkiraj kamion 3D

513 Played0 Comments

Parkiraj kamion 3D je igrica vožnje u kojoj morate da dovezete i parkirate veliki kamion na gradilište. Pokušajte da ga uparkirate na obeleženo mesto bezbedno.

Parkiraj moj auto 3D igrica

163 Played0 Comments

Parkiraj moj auto 3D igrica je odlična igra parkiranja automobila. Igricu možete da igrate online bez potrebe da je instalirate na vašem računaru.

Morsko pecanje

438 Played0 Comments

Morsko pecanje je simulator pecanja morskih riba. Igrajte se pecanja ribe i pokušajte da uhvatite što veću ribu.

Noć veštica

312 Played0 Comments

Noć veštica je igrica u kojoj se igrate sa bundevom punom novčića. Ukoliko volite čari i atmosferu noći veštica, ova igrica će vas oduševiti. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Super svemirski drifter igrica

125 Played0 Comments

Super svemirski drifter je igrica u kojoj letite ležerno kroz svemir, gledajući svoja posla kad vas napadaju kiša kamenja i asteroida koji pokušavaju da vas obore.

Italijanski kup 3D penali

1.37K Played0 Comments

Italijanski kup 3D penali je igrica fudbala u kojoj morate da nadmudrite protivničkog golmana i postignete pobednički gol iz penala za vašu ekipu.

Parkiranje sa nemrtvima 3D

589 Played0 Comments

Parkiranje sa nemrtvima 3D je igrica vožnje koja će testirati vaše vozačke i sposobnosti parkiranja u napuštenom postapokaliptičnom gradu u kojem su mrtvi ustali iz svojih grobova. VAŽNO! Morate instalirati Unity play...

Tetris

1.41K Played0 Comments

Tetris igrica je odlična online igrica popularne ručne elektronske igre Tetris u kojoj slažete blokove različitih oblika kako bi popunili liniju i osvojili poene.

Halo igrica

5.73K Played0 Comments

Halo igrica je igrica u kojoj morate da pobegnete iz halo govornice koristeći dostupne predmete. Svaki predmet otključava sledeći i tako vode do izlaza. Halo govornica igrica Halo govornica igrica će vas naterati da...

Svemirsko pucanje

338 Played0 Comments

Svemirsko pucanje je igrica u kojoj vas napadaju vanzemaljci, a vi morate da se odbranite od njih koristeći svoj verni svemirski brod. Space invaders u novom ruhu.

Auto na sudaranje igrica

2.29K Played0 Comments

Auto na sudaranje igrica je odlična 3D simulacija vožnje u kojoj morate da udarate i uništavate što je više objekata moguće za određeno vreme. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Odbrana kula 3D igrica

908 Played0 Comments

Odbrana kula 3D je odlična igrica u kojoj morate da se odbranite od neprijatelja koristeći kule koje možete da izgradite duž puta kojim će se kretati neprijatelj. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ...

Parkiranje u gradu

792 Played0 Comments

Parkiranje u gradu igrica u kojoj morate da parkirate automobil u prometnim gradskim uzanim ulicama. Uživajte u igrici vožnje i parkiranja.

Slobodni udarac izazov u fudbalu

875 Played0 Comments

Slobodni udarac izazov u fudbalu je igrica u kojoj morate da šutirate slobodne udarce u tri runde u odličnoj fudbalskoj igrici.

Parkiraj prase 3D igrica

1.98K Played0 Comments

Parkiraj prase 3D igrica je prva igrica parkiranja životinja. Pokušajte da parkirate prase na označeno mesto. Malo je teže nego parkirati automobil. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Snajperska igrica

1.05K Played0 Comments

Snajperska igrica u kojoj morate da pogodite metu sa prozora koristeći snajper pozicioniran na pušci. Pogodite sve mete koje vam naiđu na nišan.

Igrica prodavnice

436 Played0 Comments

Igrica prodavnice će vam dati mogućnost da se igrate prodavnice u kojoj morate da upravljate i vodite prodavnicu. Pokušajte da zaradite pare uspešnim poslovanjem.

Page 1 of 812345...Last »