Najbolje Igrice

najbolje igriceNajbolje igrice za decu na internetu. Uživajte u najvećem izboru kvalitetnih igrica za decu. Sve igrice su testirane i sigurne za vašu decu. Proveli smo sate igrajući razne igre kako bi napravili selekciju najboljih, najkvalitetnijih i najzaraznijih igrica na internetu. Sve igrice ispod će vam pružiti mnogo časova zabave. U pitanju su visokoprodukcijske igrice u 2D i 3D grafici i sve možete igrati na internetu, bez potrebe da ih instalirate ili kopirate na vaš računar. Za većinu igrica je potrebno da imate instaliran flash player, a za 3D igrice je potrebno da instalirate Unity player. Budite svesni da će vam većina ovih igrica uzeti sate i sate vremena, ali isto tako pružiti sate i sate zabave, zato dobro isplanirajte svoje slobodno vreme.

Sort Descending Date Title Views Random

Iks oks

510 Played0 Comments

Iks oks je igrica za mobilne telefone u kojoj morate da nadmudrite protivnika i spojite isti znak uzduz ili popreko.

Raketni ranac

536 Played0 Comments

Raketni ranac je kul arkadna igra u kojoj upravljate prelepim herojem Jeff Powersom koji upravlja svojim raketnim rancem u nizu nivoa.

Parkiraj auto igračku

1.45K Played0 Comments

Parkiraj auto igračku je igrica parkiranja u kojoj upravljate autićem na daljinsko upravljanje i morate da ga pozicionirate na obeleženo mesto a da pritom ne zakačite prepreke koje vam se nalaze na putu.

Leteći dron 2

952 Played0 Comments

Leteći dron 2 je nastavak odlične 3D letačke igrice u kojoj morate da koristite kontrole kako bi upravljali dronom i pomerili letelicu do željenog mesta.

Iseci kanap

570 Played0 Comments

Iseci kanap i nahrani gladno čudovište. Razmislite gde treba tačno da isečete kanap kako bi slatkiš došao do usta čudovišta.

The Witcher 3: Wild Hunt launch trailer

10 Played0 Comments

The Witcher 3: Wild Hunt izlazi danas, tačnije igra se […] Source: winwin

Mini Golf kockasti svet

147 Played0 Comments

Mini Golf kockasti svet je izazov za najbolje golfere među vama. Izazovite svoje golf veštine i pokušajte da porazite protivnika.

The Witcher 3: Wild Hunt launch cinematic trailer

14 Played0 Comments

The Witcher 3: Wild Hunt izlazi za 4 dana i CD Projekt […] Source: winwin

Assassin’s Creed Syndicate najavni traileri i slike

9 Played0 Comments

Ubisoft je objavio najavni trailer za Assassin’s Creed […] Source: winwin

Mini Golf Divlji Zapad

99 Played0 Comments

Mini Golf Divlji Zapad je odlična igrica golfa koju igrate sa kaubojima i indijancima kako bi dobili odličan zapadnjački osećaj.

Smešan spoj pravog i virtuelnog fudbala

10 Played0 Comments

Da tehnologija ne mora uvek i da bude od pomoći pokazuj […] Source: winwin

Conan O’Brien igra The Witcher 3: Wild Hunt :)

17 Played0 Comments

Conan O’Brien, poznati američki talk show voditel […] Source: winwin

Brzi bilijar

169 Played0 Comments

Brzi bilijar je igrica u kojoj morate da ubacite što je više loptica u rupe u ograničenom periodu vremena.

Reli vožnja 3D

304 Played0 Comments

Reli vožnja 3D je igrica vožnje u kojoj vozite četvorotočkaše po reli stazama i pokušavate da savladate protivnike vozeći van puta.

Mlazni avioni

220 Played0 Comments

Mlazni avioni upravljaju nebom, zgrabite kontroler i upravljajte moćnim avionima po nebu u odličnoj 3D grafici.

Svet solitera

430 Played0 Comments

Svet solitera je odlična igrica sa kartama u kojoj igrate prave karte u zavisnosti od izazova. Složite pasijans i poređajte sve karte po redu.

Hokej sa glavonjama

97 Played0 Comments

Hokej sa glavonjama je igrica hokeja u kojoj igrate turnir na ledu. Pokušajte da pobedite i zadržite sve svoje zube do kraja meča.

Ludi vozač

411 Played0 Comments

Ludi vozač je arkadna igrica vožnje auta po širokim ulicama u kojoj izbegavate prepreke i pokušavate da izbegnete prepreke.

Pronađi prst

109 Played0 Comments

Pronađi prst je igrica sa Piranama koje obožavaju da jedu prste. Mada će pojesti bilo kakvo meso. Pokušajte da ih sprečite da ručaju.

Ispusti me

124 Played0 Comments

Ispusti me je odlična igrica u kojoj pomažete slatkim stvorenjima da se popnu nazad u cev. Sve to ukombinovano sa odličnom grafikom, zanimljivim karakterima i izazovima.

Vozač školskog autobusa 3D

891 Played0 Comments

Vozač školskog autobusa 3D je simulator vožnje velikog žutog školskog autobusa kroz gradske gužve prevozeći decu do škole.

Leteći dron 3D

723 Played0 Comments

Leteći dron 3D je simulacija upravljanja dronom u kojoj kontrolišete drona iznad grada koristeći komande na tastaturi. WASD za upravljanje, Shift i Ctrl za gore i dole.

Parkiraj u garažu

592 Played0 Comments

Parkiraj u garažu je odlična igrica parkiranja u kojoj morate da uparkirate vaš auto u punu garažu a da pritom ne oštetite vaš ni tuđe automobile.

Parkiraj autić na daljinski 3D

394 Played0 Comments

Parkiraj autić na daljinski 3D je odlična igrica u kojoj morate da parkirate autić na daljinsko upravljanje. Koristite kontrole kako bi upravljali autom koristeći daljinski upravljač.

Simulator viljuškara 3D

500 Played0 Comments

Simulator viljuškara 3D je odlična igrica ako ste se oduvek pitali kako je to biti vozač viljuškara i koliko je to u stvari teško. Pokušajte da upravljate viljuškarom i prebacujete stvari. Instalirajte Unity Player ka...

Slupaj automobil 3D

164 Played0 Comments

Slupaj automobil 3D je igrica vožnje u kojoj morate da slupate automobil u zgrade i napravite što je moguće veću štetu po okolinu. Morate instalirate Unity player kako bi igrali Slupaj automobil 3D.

Kotrljajte kliker 3D igrica

162 Played0 Comments

Kotrljajte kliker 3D igrica je odlična arkadna igra u kojoj kotrljate kliker na deset raznovrsnih i pojednako zahtevnih nivoa. Koristite tipke WASD da upravljate klikerom. Da bi igrali 3D igre, morate instalirati Unit...

Rat Klanova

1.39K Played0 Comments

Rat klanova je igrica u kojojse igrate sa drugim ljudima preko interneta i gradite svoj klan kako bi odoleo napadu protivnika. Izgradite svoj klan, jačajte ga i učinite ga najjačim u kraljevstvu.

Parkiraj letelicu 3D

135 Played0 Comments

Parkiraj letelicu 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate hovercraft na obeleženo mesto na mapi koristeći kontrole na tastaturi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu parkiranja.

Brijanje Deda Mraza

1.45K Played0 Comments

Brijanje Deda Mraza je igrica za novu godinu u kojoj morate da obrijete i stilizujete Deda Mraza i pripremite mu bradu za praznike.

Igrica lova 3D

1.92K Played0 Comments

Igrica lova 3D je odlična igra za sve lovce koja vas vodi u Afriku. Pratite i lovite životinje u odličnoj idili Sahare. Morate instalirati Unity player kako bi igrali lov 3D.

Parkiraj brod igrica

251 Played0 Comments

Parkiraj brod igrica je 3D simulator igrice parkiranja broda. Ukoliko su vam dosadile igrice u kojima parkirate automobil, pokušajte da parkirate brod na vodi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu.

Park iz doba Jure 3D

929 Played0 Comments

Park iz doba Jure je igrica urađena po popularnom filmu u kojem se igrate sa dinosaorusima u fantastičnoj 3D grafici. Morate instaliraty Unity player da bi igrali ovu igru.

Bagi vratolomije 3D igrica

288 Played0 Comments

Bagi vratolomije 3D igrica je odlična simulacije vožnje bagija kroz pustinju i bespuće. Pobedite protivnike u odličnoj 3D grafici i uživajte vozeći Bagije.

Vožnja đubretarskog kamiona

501 Played0 Comments

Vožnja đubretarskog kamiona je odlična 3D simulacija vožnje u kojoj vozite sanitarni kamion za skupljanje đubreta i kupite kontejnere uz vašu predefinisanu rutu.

Parkiranje u crtaćima 3D

171 Played0 Comments

Parkiranje u crtaćima 3D je igrica vožnje u kojoj sedate za volan auta iz crtaća i pokušavate da ga parkirate na obeležena mesta po pravilu i propisima. Izbegavajte da udarite u obližnje objekte i uživajte parkirajući...

Simulator parkiranja buldožera 3D

414 Played0 Comments

Simulator parkiranja buldožera 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate vaš ogromni buldožer. Uživajte u igrici vožnje i parkiranja u kojoj upravljate ogromnom građevinskom mašinerijom. Obavezno instalirajt...

Trke Brodova 3D igrica

224 Played0 Comments

Trke Brodova 3D igrica je odlična moreplovska igra u kojoj imate priliku da se okušate i upustite se u trku brodova. Uživajte na moru uz svež vazduh i brze brodove.

Parkiraj taksi 3D

581 Played0 Comments

Parkiraj taksi 3D je igrica u kojoj morate da pokažete sve svoje veštine vožnje i parkiranja auta vozeći i parkirajući taksi u Njujorku.

Parkiraj kamion 3D

514 Played0 Comments

Parkiraj kamion 3D je igrica vožnje u kojoj morate da dovezete i parkirate veliki kamion na gradilište. Pokušajte da ga uparkirate na obeleženo mesto bezbedno.

Parkiraj autić igračku 3D

300 Played0 Comments

Parkiraj autić igračku 3D je odlična igrica vožnje u kojoj upravljate autićem koristeći kontroler na daljinsko upravljanje. Navedite autić na mesto.

Parkiraj dinosaorusa 3D

432 Played0 Comments

Parkiraj dinosaorusa 3D je igrica u kojoj morate da pokušate da parkirate vašeg kućnog ljubimca TREX dinosaorusa.

Simulator Fudbala 3D

302 Played0 Comments

Simulator Fudbala 3D je igrica fudbala u kojoj igrate fudbalsku utakmicu protiv kompjutera u 3D grafici. Odlična igrica fudbala za mlade i stare.

Parkiraj moj auto 3D igrica

165 Played0 Comments

Parkiraj moj auto 3D igrica je odlična igra parkiranja automobila. Igricu možete da igrate online bez potrebe da je instalirate na vašem računaru.

Noć veštica

312 Played0 Comments

Noć veštica je igrica u kojoj se igrate sa bundevom punom novčića. Ukoliko volite čari i atmosferu noći veštica, ova igrica će vas oduševiti. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Lavirint

1.29K Played0 Comments

Lavirint je igrica u kojoj je potrebno pronaći put od početka do kraja. Prevlačite miša kako bi se kretali kroz lavirint. Imate dosta pogrešnih puteva usput.

Italijanski kup 3D penali

1.37K Played0 Comments

Italijanski kup 3D penali je igrica fudbala u kojoj morate da nadmudrite protivničkog golmana i postignete pobednički gol iz penala za vašu ekipu.

Parkiranje sa nemrtvima 3D

589 Played0 Comments

Parkiranje sa nemrtvima 3D je igrica vožnje koja će testirati vaše vozačke i sposobnosti parkiranja u napuštenom postapokaliptičnom gradu u kojem su mrtvi ustali iz svojih grobova. VAŽNO! Morate instalirati Unity play...

Page 1 of 812345...Last »