Ostale igrice

ostale igriceOstale igrice su igre koje ne pripadaju nijednoj drugoj kategoriji igrica na našem sajtu. Ukoliko ni u jednoj drugoj kategoriji niste našli odgovarajuću igricu za vas, onda ste na pravom mestu!

Sort Descending Date Title Views Random

Bekstvo iz svemira

295 Played0 Comments

Bekstvo iz svemira je igrica u kojoj aktivirate svoj ranac na raketni pogon i letite kroz svemir izbegavajuci prepreke i zatvorena vrata.

Pravljenje pljeskavica

323 Played0 Comments

Pravljenje pljeskavica je veština koju samo iskusni kuvari mogu da savladaju. Pomozite kuvaru da nauči tajni leskovački recept.

Italijanski tiramisu

193 Played0 Comments

Italijanski tiramisu je odlična igrica kuvanja u kojoj pripremate odličan i ukusan italijanski tiramisu. Pokušajte da ga pripremite po receptu.

Skriveni objekti učionica

219 Played0 Comments

Skriveni objekti učionica je igrica traženja skrivenih objekata u školskoj učionici. Pronađite sve sakrivene objekte u učionici u 3D grafici.

Brza hrana

277 Played0 Comments

Brza hrana je igrica kuvanja u kojoj pripremate brzu hranu gladnim mušterijama. Pripremite ukusne burgere i stavite priloge po želji mušterija.

Izgubljeni Jeti

88 Played0 Comments

Izgubljeni Jeti je daleko od svoje kuće. Pomozite mu da pronađe pravi put nazad kroz zemlju koja je puna raznih opasnosti po Jetija.

Prodavnica torti

97 Played0 Comments

Prodavnica torti u kojoj pripremate tortu od oraha kako bi je mušterije mogle da jedu. Pravite ukusnu tortu i lepo je ukrasite.

Rušenje igrica

129 Played0 Comments

Rušenje je igrica gradnje u kojoj koristite kuglu za rušenje kako bi srušili stambene zgrade i firme.

Operacija ramena

159 Played0 Comments

Operacija ramena je medicinska igrica u kojoj pomažete sportisti koji je povredio rame igrajući tenis. Pomozite mu da ozdravi.

Iskakanje

69 Played0 Comments

Iskakanje je odlična igrica refleksa koja zahteva pažnju i dobre reflekse. Igrajte je na tabletu, računaru ili mobilnom uređaju.

Ispusti me

123 Played0 Comments

Ispusti me je odlična igrica u kojoj pomažete slatkim stvorenjima da se popnu nazad u cev. Sve to ukombinovano sa odličnom grafikom, zanimljivim karakterima i izazovima.

Zombi invazija

195 Played0 Comments

Zombi invazija je igrica preživljavanja u kojoj vas napadaju horde zombija. Morate da preživite navodeći ih preko mosta.

Spremi banana split dezert

307 Played0 Comments

Spremi banana split dezert je igrica kuvanja koja vam pomaže da u Sarinoj kuhinji pripremite odličan i ukusan dezert koji se sastoji od banana i sladoleda.

Luna park igra

593 Played0 Comments

Luna park igra za devojčice u kojoj devojka se voza u luna parku na ringišpilu. Uživajte igrajući luna park za devojčice.

Muzički kviz

1.65K Played0 Comments

Muzički kviz je igrica pogađanja muzičkih autora. Slušajte pesmu i pogodite ko je njen autor. Uživajte u muzičkoj igrici pogađanja.

Seckanje voća igrica

253 Played0 Comments

Seckanje voća je odlična igrica za mobilne i tablet uređaje u kojima morate da seckate svo voće koje vam izleti na ekran.

Spljeskaj svinju

95 Played0 Comments

Spljeskaj svinju je igrica za dva igrača u kojoj treba da testirate izdržljivost svinja, a naročito njihovih glava. Spljeskajte svinju čekićem.

Popularna dama igrica

562 Played0 Comments

Popularna dama igrica je odlična MMO igra u kojoj morate da ulepšate popularnu damu i sredite je za večerašnji izlazak u grad. Pokušajte da je ulepšate što je više moguće.

Prati Deda Mraza

232 Played0 Comments

Prati Deda Mraza dok putuje svetom i deli poklone za novu godinu. Saznajte kada će doći do vas i doneti vam paketić za Novu Godinu.

Kamenko i Kremenko

250 Played0 Comments

Kamenko i Kremenko je platformska, arkadna igrica u kojoj vodite Kamenka po nivou i pokušavate da preživite što je duže moguće koristeći čekić!

Ručak u parku

353 Played0 Comments

Ručak u parku je igrica kuvanja u kojoj morate da spremite ručak za sebe i svoje drugare u parku. Obradujte drugare lepim iznenađenjem u vidu ručka.

Doktor za pse

1.36K Played0 Comments

Doktor za pse je igrica u kojoj se igrate veterinara i pokušavate da izlečite psa kojeg je udario auta ispred vaše kuće.

Obuci slatku bebu igrica

616 Played0 Comments

Obuci slatku bebu igrica koja se odigrava u porodilištu. Vi ste sestra koja mora da vodi računa o izgledu i odeći beba u porodilištu.

Obuci devojku za posao

524 Played0 Comments

Obuci devojku za posao u kancelariji je igrica oblačenja u kojoj spremate devojku za posao u gradu. Obucite je tako da se slaže sa kolektivom.

Pčelica Maja bojanka

2.16K Played0 Comments

Pčelica Maja bojanka je igrica bojenja slike Pčelice Maje koju deca obožavaju da gledaju u crtanim filmovima.

Ben 10 igrica – Pronađi reči sa Ben 10

865 Played0 Comments

Ben 10 igrica - Pronađi reči sa Ben 10 junakom sa slike na kojoj se nalazi Ben. Imate 10 minuta da pronađete sve reči i da završite igricu.

Kamenko i Kremenko – Pronađi razliku igrica

591 Played0 Comments

Kamenko i Kremenko - Pronađi razliku igrica je igra za decu u kojoj morate da pronađete sve razlike između dve slike vašeg omiljenog crtanog Kamenko i Kremenko.

Bojanka za decu

672 Played0 Comments

Bojanka za decu je igrica u kojoj deca mogu da boje crno bele slicice koristeći boje po želji. Obojite sve sličice po izboru vaših omiljenih crtanih junaka.

Snupi igrica

1.15K Played0 Comments

Snupi igrica je odlična igrica traženja brojeva na slikama na kojima se nalaze Snupi i Čarli Brown. Igrajte se na Snupijem.

Hrana za štrumpfove

1.26K Played0 Comments

Hrana za štrumpfove je igrica kuvanja u kojoj pripremate hranu za vaše omiljene male, plave štrumpfove. Spremite vašim malim štrumpfovima ručak!

Super mario trčanje

1.70K Played0 Comments

Super Mario Trčanje je igrica sa Super Mariom u kojoj on mora da trči i preskače sve prepreke na putu. Koliko ćete dugo izdržati da izbegavate prepreke?

Epidemija

676 Played0 Comments

Epidemija je strateška igrica u kojoj morate da zarazite ceo svet virusom ili bakterijom po izboru. Izaberite izvor zaraze i taktizirajte.

Životinjski svet 3D igrica

4.06K Played0 Comments

Životinjski svet 3D igrica je simulator divljine. Uđite u divljinu kao nasumična životinja i iskusite kako je to živeti u džungli. Idite do stuba kako bi promenili životinju. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kak...

Ben 10 3D igrica

1.30K Played0 Comments

Ben 10 3D igrica je odlična igrica u kojoj pomažete Benu da se bori protiv svojih raznih neprijatelja koristeći svoj magični sat. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Sundjer bob igrica

3.09K Played0 Comments

Sunđer Bob Kockalone igrica kuvanja u kojoj pomažete svom omiljenom morskom sunđeru da ispeče ukusne Keba Krabine pljeskavice po tajnom receptu!

3D puzzle igrica

264 Played0 Comments

3D puzzle igrica u kojoj morate da spojite par traženih elemenata kako bi nestali sa ekrana. Rotirajte ekran kako bi došli do odreženih elemenata.

Puzzle igrica sa 15 delova

726 Played0 Comments

Puzzle igrica sa 15 delova je igra u kojoj slažete puzzle po redosledu brojeva na slici od 1 do 15. Kliknite na puzzle kako bi se pomerila na slobodno mesto!

Pronađi se u Beogradu

686 Played0 Comments

Pronađi se u Beogradu je odlična igrica koja kombinuje mapu i poznavanje grada. Na osnovu slike pogodite najpribližnije lokaciju u gradu. Što ste bliže lokaciji, to ćete više poena osvojiti.

Farma igra

1.22K Played0 Comments

Farma igra je odlična igrica za više igrača sa kojima igrate putem interneta. Napravite svoju farmu sa životinjama i održavajte je.

Polja snova

725 Played0 Comments

Polja snova su igrica namenjena prvenstveno deci mlađeg uzrasta, ali isto tako mogu da je igraju i odrasle osobe kojima će takoše biti zanimljiva.

Pecanje igrica

797 Played0 Comments

Pecanje je igrica u kojoj možete da se igrate pecanja, sami ili sa svojim drugarima putem interneta. Registrujte se ili igrajte kao gost.

Igrica Farma

856 Played0 Comments

Igrica Farma je odlična igrica za ljubitelje simulacije života na farmi. Obrađujte polja, hranite životinje i uživajte u svakodnevnim poslovima farmera.

Dekoracija Životinjskog parka

326 Played0 Comments

Dekoracija Životinjskog parka je odlična igrica dekoracije u kojoj sređujete park za životinje kako bi bio lep i dekorisan. Pokažite svoj talenat za dekoraciju!

Obuci modela igrica – Brazil

633 Played0 Comments

Obuci modela igrica - Brazil je odlična igrica oblačenja u kojoj morate da obučete manekenku iz Brazila kako bi bila najlepša na svetu!

Fruit Ninja Igrica

2.64K Played0 Comments

Fruit Ninja igrica je odlična igrica prvenstveno napravljena za mobilne telefone, ali podjednako zanimljiva i na računaru. Seckajte voće koje vam je bačeno u vazduh!

Parkiraj avion 3D igrica

1.67K Played0 Comments

Parkiraj avion 3D igrica je namenjena ljubiteljima igrica parkiranja. Jedina stvar bolja od parkiranja automobila je parkiranje aviona. Parkirajte avion na zadato mesto i pokušajte da ga ne oštetite. VAŽNO! Morate ins...

Sarina Kuhinja – Meksička hrana igrica

919 Played0 Comments

Sarina Kuhinja - Meksička hrana igrica je odlična igrica kuvanja za decu u kojoj se pridružujete Sari, šefu kuhinje da napravi meksičku hranu sa umakom.

Simpsonovi igrica obilazak kuće

1.64K Played0 Comments

Simpsonovi igrica obilazak kuće je odlična interaktivna igrica u kojoj obilazite kompletnu kuću simpsonovih sa interaktivnim elementima i likovima.

Page 1 of 41234