Puzzle igrice

puzzle igricePuzzle igrice će vam pružiti mnogo časova igranja i uživanja. Ukoliko volite da se igrate sa puzlama onda su ove igrice idealne za vas! Uživajte u velikom izboru kvalitetnih igara.

Sort Descending Date Title Views Random

Puzzle sa fizikom

559 Played0 Comments

Igraj jednu od najboljih igrica za pametne telefone sa pravom fizikom motora! Na osnovu popularne veb igre i edukativne igre za decu sakriti Cesara će ubrzo postati jedna od najboljih pametnih igara za telefon. Postav...

Plava kocka

232 Played0 Comments

Plava kocka je minimalistička igrica u kojoj morate da prenesete plavu kockicu do crvene.

Mešani svet

627 Played0 Comments

Mešani svet je platformska igrica u kojoj pomažete plavim stvorenjima da se izbore sa crvenim lopticama koje vas napadaju.

Drvoseča

1.95K Played0 Comments

Drvoseča je puzzle igrica za sve koji vole da izazovu svoj mozak. Koristite svoje logičke sposobnosti da isečete drvo u iste komade.

Lopovi Egipta

403 Played0 Comments

Lopovi Egipta su igrica sa kartama koja je urađena u stilu starih egipćana. Pazite da vas mumija ne nadmudri igrajući karte.

Vatrogasni kamion

194 Played0 Comments

Vatrogasni kamion je logička igra u kojoj koristite logičko razmišljanje i pomerate aute kako bi vatrogasni kamion mogao da napusti parking.

Meksikanac i baloni

114 Played0 Comments

Meksikanac i baloni su igrica za razmišljanje u kojoj morate da pomognete Ponču da prođe niz komplikovanih nivoa sa balonima.

Skriveni objekti Piratsko blago

245 Played0 Comments

Skriveni objekti Piratsko blago je igrica za mobilne u kojoj morate da pomognete kapetanu Ljutobradom da pronađe sakriveno piratsko blago.

Kancelarija

86 Played0 Comments

Kancelarija je puna sakrivenih objekata. Izgubljene olovke, cveće, kancelarijski nameštaj je sakriven po kancelariji i hodniku. Nađite ih sve.

Oblici

122 Played0 Comments

Oblici su igrica slaganja oblika iste boje. Kliknite na ekran i igrajte igru slaganja oblika.

Minijaturni golf

90 Played0 Comments

Minijaturni golf je sportska igrica u kojoj možete se igrati mini golfa na 18 rupa. Igrajte na mobilnim, tablet uređajima ili na računaru.

Grčka slagalica

320 Played0 Comments

Grčka slagalica se sastoji od mnogo delova koje sklapate na čak četiri različita nivoa. Kada sklopite slagalicu dobićete prelepu sliku Grčkih znamenitosti.

Spajanje blokova

260 Played0 Comments

Spajanje blokova je puzzle igrica u kojoj morate da sklopite oblik od blokova datih sa desne strane. Uživajte u spajanju puzzli.

Spremi banana split dezert

304 Played0 Comments

Spremi banana split dezert je igrica kuvanja koja vam pomaže da u Sarinoj kuhinji pripremite odličan i ukusan dezert koji se sastoji od banana i sladoleda.

Tiramisu dezert

224 Played0 Comments

Tiramisu dezert je odlična igrica kuvanja u kojoj sa svojom drugaricom Sarom pokušavate da napravite odličnu poslasticu Tiramisu. Uživajte u još više igrica kuvanja ovde.

Pravljenje sneška

201 Played0 Comments

Pravljenje sneška belića nije lak posao ali zato predstavlja veliku količinu zabave. Uživajte u ovoj odličnoj zimskoj igri na snegu.

Kotrljajte kliker 3D igrica

159 Played0 Comments

Kotrljajte kliker 3D igrica je odlična arkadna igra u kojoj kotrljate kliker na deset raznovrsnih i pojednako zahtevnih nivoa. Koristite tipke WASD da upravljate klikerom. Da bi igrali 3D igre, morate instalirati Unit...

Popularna dama igrica

550 Played0 Comments

Popularna dama igrica je odlična MMO igra u kojoj morate da ulepšate popularnu damu i sredite je za večerašnji izlazak u grad. Pokušajte da je ulepšate što je više moguće.

Slatka veverica

149 Played0 Comments

Slatka veverica je odlična mala slatka veverica koja želi da izgleda lepo za predstojeće jesenje dane. Uživajte sa vevericom i sredite je za jesen.

Lavirint

1.27K Played0 Comments

Lavirint je igrica u kojoj je potrebno pronaći put od početka do kraja. Prevlačite miša kako bi se kretali kroz lavirint. Imate dosta pogrešnih puteva usput.

Tetris

1.38K Played0 Comments

Tetris igrica je odlična online igrica popularne ručne elektronske igre Tetris u kojoj slažete blokove različitih oblika kako bi popunili liniju i osvojili poene.

Obuci devojku za jesenje dane igrica

189 Played0 Comments

Obuci devojku za jesenje dane igrica je igrica oblačenja u kojoj morate da nađete adekvatnu odeću za devojku i obučete je za predstojeće kišne jesenje dane.

Štrumpfovi – Pronađi reč

561 Played0 Comments

Štrumpfovi - Pronađi reč na slici na kojoj se nalaze Štrumpovi, vaši omiljeni crtani junaci. Imate ograničeno vrme pa požurite.

Garfild Soliteri

380 Played0 Comments

Garfild Soliteri su igrica sa kartama u kojoj slažete solitere sa kartama u stilu Garfilda. Karte imaju slike Garfilda i drugara na njima.

Igrica Memorije

274 Played0 Comments

Igrica memorije u kojoj morate da pogodite redosled brojeva od najmanjeg do najvećeg kojji će vam se prvo prikazati. Svaki nivo je sve teži i ima više brojeva.

Pronađi boju igrica

334 Played0 Comments

Pronađi boju igrica je odlična igrica memorije i uočavanja razlike. Pronađite boju koja se za nijansu razlikuje od ostalih.

Ručak u parku

351 Played0 Comments

Ručak u parku je igrica kuvanja u kojoj morate da spremite ručak za sebe i svoje drugare u parku. Obradujte drugare lepim iznenađenjem u vidu ručka.

Zabava za kućne ljubimce igrica

171 Played0 Comments

Zabava za kućne ljubimce igrica je odlična puzzle igra za mobilne uređaje. Igrajte puzzle sa svojim kućnim ljubimcima na mobilnim i tablet uređajima.

Spiderman igrica – Pronađi razliku

1.18K Played0 Comments

Spiderman igrica - Pronađi razliku između dve slike jednog od najpopularnijeg superjunaka na svetu. Čovek pauk je pozirao za odlične slike.

Doktor za pse

1.35K Played0 Comments

Doktor za pse je igrica u kojoj se igrate veterinara i pokušavate da izlečite psa kojeg je udario auta ispred vaše kuće.

Kopač zlata igrica

609 Played0 Comments

Kopač zlata igrica je odlična puzzle igrica za mobilne i tablet uređaje. Postanite moderni kopač zlata i igrajte se na svom mobilnom uređaju.

Semafori igrica

291 Played0 Comments

Semafori igrica u kojoj morate da propuštate saobraćaj na semaforima tako što kliknete na tačno vreme na satovima kod svake raskrsnice.

Igrica prodavnice

407 Played0 Comments

Igrica prodavnice će vam dati mogućnost da se igrate prodavnice u kojoj morate da upravljate i vodite prodavnicu. Pokušajte da zaradite pare uspešnim poslovanjem.

Obuci devojku za posao

522 Played0 Comments

Obuci devojku za posao u kancelariji je igrica oblačenja u kojoj spremate devojku za posao u gradu. Obucite je tako da se slaže sa kolektivom.

Hvatanje jaja

555 Played0 Comments

Hvatanje jaja je igrica u kojoj pomerate korpu i hvatate jaja koja padaju. Pomozite ptičicama da uhvate sva jaja koja padnu sa neba.

Bekstvo iz lavirinta igrica

420 Played0 Comments

Bekstvo iz lavirinta igrica je logička igrica u kojoj morate da pobegnete iz lavirinta soba koju je osmislio inženjer i koju morate da rešite.

Garfild bojanka

174 Played0 Comments

Garfild bojanka je igrica crtanja u kojoj morate da obojite sliku na kojoj se nalazi vaš omiljeni debeli mačak Garfild i njegovi drugari.

Tom i Džeri – Pronađi brojeve

1.31K Played0 Comments

Tom i Džeri - Pronađi brojeve je igrica pronalaženja u kojoj na slici svojih omiljenih crtanih junaka pronađete sakrivene brojeve od 1 do 20.

Ben 10 igrica – Pronađi reči sa Ben 10

863 Played0 Comments

Ben 10 igrica - Pronađi reči sa Ben 10 junakom sa slike na kojoj se nalazi Ben. Imate 10 minuta da pronađete sve reči i da završite igricu.

ScoobyDoo igrica spajanja slika

447 Played0 Comments

ScoobyDoo igrica spajanja istih slika koristeći miša. Spojite 2 iste ScoobyDoo slike kako bi one nestale sa ekrana. Uklonite sve da pređete nivo.

Betmen igrica – Pronađi brojeve

786 Played0 Comments

Betmen igrica - Pronađi brojeve je puzzle igra u kojoj morate da pronađete sve skrivene brojeve na slici vašeg omiljenog junaka Betmena.

Kamenko i Kremenko – Pronađi razliku igrica

586 Played0 Comments

Kamenko i Kremenko - Pronađi razliku igrica je igra za decu u kojoj morate da pronađete sve razlike između dve slike vašeg omiljenog crtanog Kamenko i Kremenko.

Tom i Džeri soliteri igrica sa kartama

567 Played0 Comments

Tom i Džeri soliteri igrica sa kartama je simulacije igre soliteri sa vašim omiljenim crtanim junacima, Tomom i Džerijem. Uživajte igrajući solitere.

Bojanka za decu

659 Played0 Comments

Bojanka za decu je igrica u kojoj deca mogu da boje crno bele slicice koristeći boje po želji. Obojite sve sličice po izboru vaših omiljenih crtanih junaka.

Snupi igrica

1.10K Played0 Comments

Snupi igrica je odlična igrica traženja brojeva na slikama na kojima se nalaze Snupi i Čarli Brown. Igrajte se na Snupijem.

Garfild pronađite razliku na slici igrica

593 Played0 Comments

Garfild pronađite razliku na slici je igrica u kojoj morate da pronađete sve razlike na slici na kojoj se nalazi vaš omiljeni crtani junak Garfild.

Kung Fu Panda – Sakriveni brojevi igrica

1.43K Played0 Comments

Kung Fu Panda - Sakriveni brojevi igrica je puzzle igrica u kojoj morate da pronađete sve sakrivene brojeve koji se nalaze na slici Kung Fu Pande.

Hrana za štrumpfove

1.25K Played0 Comments

Hrana za štrumpfove je igrica kuvanja u kojoj pripremate hranu za vaše omiljene male, plave štrumpfove. Spremite vašim malim štrumpfovima ručak!

Page 1 of 512345