Edukativne igrice

edukativne igriceEdukativne Igrice su sve one igre koje imaju za cilj da obrazuju i edukuju decu. Vaša deca će igrajući ove igrice naučiti nove stvari ili povećavati svoju inteligenciju.

Sort Descending Date Title Views Random

Iks oks

504 Played0 Comments

Iks oks je igrica za mobilne telefone u kojoj morate da nadmudrite protivnika i spojite isti znak uzduz ili popreko.

Drvoseča

2.05K Played0 Comments

Drvoseča je puzzle igrica za sve koji vole da izazovu svoj mozak. Koristite svoje logičke sposobnosti da isečete drvo u iste komade.

Iseci kanap

568 Played0 Comments

Iseci kanap i nahrani gladno čudovište. Razmislite gde treba tačno da isečete kanap kako bi slatkiš došao do usta čudovišta.

Vatrogasni kamion

203 Played0 Comments

Vatrogasni kamion je logička igra u kojoj koristite logičko razmišljanje i pomerate aute kako bi vatrogasni kamion mogao da napusti parking.

Giros

210 Played0 Comments

Giros je odlično grčko jelo koje pripremate u ovoj igrici kuvanja sa Sarom. Pripremite giros po orginalnoj grčkoj recepturi.

Skriveni objekti učionica

224 Played0 Comments

Skriveni objekti učionica je igrica traženja skrivenih objekata u školskoj učionici. Pronađite sve sakrivene objekte u učionici u 3D grafici.

Meksikanac i baloni

120 Played0 Comments

Meksikanac i baloni su igrica za razmišljanje u kojoj morate da pomognete Ponču da prođe niz komplikovanih nivoa sa balonima.

Rušenje igrica

138 Played0 Comments

Rušenje je igrica gradnje u kojoj koristite kuglu za rušenje kako bi srušili stambene zgrade i firme.

Operacija ramena

163 Played0 Comments

Operacija ramena je medicinska igrica u kojoj pomažete sportisti koji je povredio rame igrajući tenis. Pomozite mu da ozdravi.

Pravljenje sneška

217 Played0 Comments

Pravljenje sneška belića nije lak posao ali zato predstavlja veliku količinu zabave. Uživajte u ovoj odličnoj zimskoj igri na snegu.

Halo igrica

5.73K Played0 Comments

Halo igrica je igrica u kojoj morate da pobegnete iz halo govornice koristeći dostupne predmete. Svaki predmet otključava sledeći i tako vode do izlaza. Halo govornica igrica Halo govornica igrica će vas naterati da...

Igrica Memorije

284 Played0 Comments

Igrica memorije u kojoj morate da pogodite redosled brojeva od najmanjeg do najvećeg kojji će vam se prvo prikazati. Svaki nivo je sve teži i ima više brojeva.

Pronađi boju igrica

343 Played0 Comments

Pronađi boju igrica je odlična igrica memorije i uočavanja razlike. Pronađite boju koja se za nijansu razlikuje od ostalih.

Matematički tenk igrica

534 Played0 Comments

Matematički tenk igrica je bazirana na tenku koji prolazi kroz minsko polje. Izbegavajte mine rešavajući matematičke probleme usput.

Spiderman igrica – Pronađi razliku

1.18K Played0 Comments

Spiderman igrica - Pronađi razliku između dve slike jednog od najpopularnijeg superjunaka na svetu. Čovek pauk je pozirao za odlične slike.

Semafori igrica

308 Played0 Comments

Semafori igrica u kojoj morate da propuštate saobraćaj na semaforima tako što kliknete na tačno vreme na satovima kod svake raskrsnice.

Igrica prodavnice

436 Played0 Comments

Igrica prodavnice će vam dati mogućnost da se igrate prodavnice u kojoj morate da upravljate i vodite prodavnicu. Pokušajte da zaradite pare uspešnim poslovanjem.

Bekstvo iz lavirinta igrica

428 Played0 Comments

Bekstvo iz lavirinta igrica je logička igrica u kojoj morate da pobegnete iz lavirinta soba koju je osmislio inženjer i koju morate da rešite.

Pčelica Maja bojanka

2.19K Played0 Comments

Pčelica Maja bojanka je igrica bojenja slike Pčelice Maje koju deca obožavaju da gledaju u crtanim filmovima.

Ben 10 igrica – Pronađi reči sa Ben 10

867 Played0 Comments

Ben 10 igrica - Pronađi reči sa Ben 10 junakom sa slike na kojoj se nalazi Ben. Imate 10 minuta da pronađete sve reči i da završite igricu.

Snupi igrica

1.18K Played0 Comments

Snupi igrica je odlična igrica traženja brojeva na slikama na kojima se nalaze Snupi i Čarli Brown. Igrajte se na Snupijem.

Kung Fu Panda – Sakriveni brojevi igrica

1.44K Played0 Comments

Kung Fu Panda - Sakriveni brojevi igrica je puzzle igrica u kojoj morate da pronađete sve sakrivene brojeve koji se nalaze na slici Kung Fu Pande.

Miš i sir

864 Played0 Comments

Miš i sir je odlična igrica za mobilne i desktop računare u kojoj morate da pomognete mišu da se u laboratoriji domogne sira.

Minice igrica

314 Played0 Comments

Minice igrica za mobilni i računare u kojoj morate da stavite zastavicu na sve mine koje se nalaze na stazi. Kliknite na polja da otkrijete brojeve. Broj pokazuje koliko mina postoji pored njega.

Lutka za sudare igrica 3D

1.70K Played0 Comments

Lutka za sudare igrica 3D je igrica u kojoj morate da nanesete što više povreda lutki koja vozi kamion tako što ćete joj pripremiti teren. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Životinjski svet 3D igrica

4.09K Played0 Comments

Životinjski svet 3D igrica je simulator divljine. Uđite u divljinu kao nasumična životinja i iskusite kako je to živeti u džungli. Idite do stuba kako bi promenili životinju. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kak...

Pobegni iz sobe igrica

1.10K Played0 Comments

Pobegni iz sobe je igrica u kojoj morate koristiti objekte koji se nalaze u sobi kako bi rešili zagonetke i pobegli iz nje. Bekstvo iz sobe je originalna igrica ovog žanra i trebaće vam sati da je rešite.

Ne ljuti se čoveče 3D igrica

2.44K Played0 Comments

Ne ljuti se čoveče 3D igrica je odlična online verzija popularne društvene igre Ne ljuti se čoveče ili Ludo. Igrajte protiv računara ili protiv prijatelja ovu odličnu igru! Ne ljuti se čoveče u dvoje! VAŽNO! Morate in...

Minecraft igrica

9.78K Played0 Comments

Minecraft igrica je odlična online verzija Minecraft igrice u kojoj imate slobodu da kopate i istražujete beskonačno veliki svet. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Sundjer bob igrica

3.10K Played0 Comments

Sunđer Bob Kockalone igrica kuvanja u kojoj pomažete svom omiljenom morskom sunđeru da ispeče ukusne Keba Krabine pljeskavice po tajnom receptu!

Puzzle igrica sa 15 delova

742 Played0 Comments

Puzzle igrica sa 15 delova je igra u kojoj slažete puzzle po redosledu brojeva na slici od 1 do 15. Kliknite na puzzle kako bi se pomerila na slobodno mesto!

Iseci konopac

9.71K Played0 Comments

Iseci konopac igrica je odlična igrica za mozak i zabavu u jednom. Pokušajte da isečete konopac kako bi doveli slatkiš do usta.

Domine igrica

930 Played0 Comments

Domine igrica su zabavna društvena igra u kojoj slažete pločice domina protiv protivnika. Stavite vašu dominu sa istim brojem uz slobodnu na tabli.

Pronađi se u Beogradu

697 Played0 Comments

Pronađi se u Beogradu je odlična igrica koja kombinuje mapu i poznavanje grada. Na osnovu slike pogodite najpribližnije lokaciju u gradu. Što ste bliže lokaciji, to ćete više poena osvojiti.

Farma igra

1.23K Played0 Comments

Farma igra je odlična igrica za više igrača sa kojima igrate putem interneta. Napravite svoju farmu sa životinjama i održavajte je.

Polja snova

732 Played0 Comments

Polja snova su igrica namenjena prvenstveno deci mlađeg uzrasta, ali isto tako mogu da je igraju i odrasle osobe kojima će takoše biti zanimljiva.

Igrica Farma

864 Played0 Comments

Igrica Farma je odlična igrica za ljubitelje simulacije života na farmi. Obrađujte polja, hranite životinje i uživajte u svakodnevnim poslovima farmera.

Sarina Kuhinja – Meksička hrana igrica

942 Played0 Comments

Sarina Kuhinja - Meksička hrana igrica je odlična igrica kuvanja za decu u kojoj se pridružujete Sari, šefu kuhinje da napravi meksičku hranu sa umakom.

Nahrani gladna čudovišta

821 Played0 Comments

Nahrani gladna čudovišta je odlična igrica avanture u kojoj morate da nahranite čudovišta vanzemaljce sa ljubičastom tečnošću kako bi zaspala!

Ovcica Šon igrica 2

3.99K Played0 Comments

Ovcica Šon igrica 2 je igrica o popularnoj ovčici Šon i njena dva drugara koji pokušavaju da nađu put do kuće ovoga puta iz Londona!

Dabar i blokovi

1.39K Played0 Comments

Dabar i blokovi su igrica fizike u kojoj pomažete dabrovima da izbegnu prepreke. Uklonite određene blokove kako bi vaš dabar dospeo kod svoje dece.

Home sheep home igrica – Ovca Šon

4.66K Played0 Comments

Home sheep home je odlična igrica avanture u kojoj pomažete ovci Šonu da zajedno sa svojim drugarima pronađe put do kuće. Ovčica šon je izgubljena i daleko od svoje kuće.

World of Goo

2.66K Played0 Comments

World of Goo je igrica u kojoj gradite ljigavi toranj. Koristite padajuće loptice kako bi ih spajali u visinu i sazidali sto viši toranj u kratkom vremenu.

2048 igra

866 Played0 Comments

2048 igrica je odlična igrica u kojoj morate da spajate iste brojeve kako bi se sabrali. Sabirajte blokove kako bi došli do broja 2048.

Simulator viljuškara igrica

2.71K Played0 Comments

Simulator viljuškara 3D igrica će vas staviti u ulogu vozača viljuškara koji mora da prevozi palete po skladištu i da ih stavi na zadato mesto. Okušajte se u vožnji viljuškara. VAŽNO! Morate instalirati Unity player k...

Sruši zamak

1.51K Played0 Comments

Sruši zamak je strateška igrica u kojoj koristite katapult kako bi pogodili neprijateljski zamak i sve njegove žitelje. Kombinujte razne kugle kako bi prešli na sledeći nivo.

Candy Crush Saga

4.11K Played0 Comments

Candy Crush Saga je trenutno najpopularnija igrica na svetu! Spajajte slatkiše iste boje i oblika u Candy Crush Saga kako bi ih poništili i osvojili što je moguće više poena.

Lasersko pucanje

1.22K Played0 Comments

Lasersko pucanje je igrica u kojoj morate da preuzmete kontrolu nad moćnim laserom kako bi pobili što je više vanzemaljaca moguće. Razmislite dobro pre pucanja.

Page 1 of 3123