Igrice Vožnje

igrice vožnjeIgrice Vožnje automobila i motora po raznim stazama i ulicama. Uživajte vozeći najbolje automobile i motore današnjice. Okušajte svoju sreću protiv raznih vozača iz celog sveta.

Sort Descending Date Title Views Random

Bekstvo iz svemira

311 Played0 Comments

Bekstvo iz svemira je igrica u kojoj aktivirate svoj ranac na raketni pogon i letite kroz svemir izbegavajuci prepreke i zatvorena vrata.

Vožnja autobusom

888 Played0 Comments

Vožnja autobusom je zanimljiva igrica koju možete igrati i na vašem mobilnom ili tablet uređaju. Vozite se autobusom i uživajte u igrici vožnje.

Galaktički ratovi

364 Played0 Comments

Galaktički ratovi su pixelasta igrica u kojoj se borite u svemiru koristeći svoj moćni svemirski brod protiv vanzemaljaca koji Vas napadaju.

Galaktika

559 Played0 Comments

Galaktika je igrica svemirske pucačine u kojoj morate da odbranite svoju galaktiku od vanzemaljaca koji pokušavaju da je osvoje.

Jurenje za špijunima

911 Played0 Comments

Jurenje za špijunima je igrica vožnje u kojoj vozite FBI vozilo u potrazi za špijunima koji se nalaze na teritoriji vaše zemlje.

Parkiraj auto igračku

1.45K Played0 Comments

Parkiraj auto igračku je igrica parkiranja u kojoj upravljate autićem na daljinsko upravljanje i morate da ga pozicionirate na obeleženo mesto a da pritom ne zakačite prepreke koje vam se nalaze na putu.

Leteći dron 2

947 Played0 Comments

Leteći dron 2 je nastavak odlične 3D letačke igrice u kojoj morate da koristite kontrole kako bi upravljali dronom i pomerili letelicu do željenog mesta.

Izazovi sa malim motorom

360 Played0 Comments

Izazovi sa malim motorom je igra za dečake koji vole da izvode akrobacije sa motorom. Uživajte vozeći motor u 3D grafici.

Minijaturne trke

136 Played0 Comments

Minijaturne trke je odlična igrica vožnje minijaturnih automobila. Skupite što je više zvezdica moguće i skupljajte moći.

Vatrogasni kamion

203 Played0 Comments

Vatrogasni kamion je logička igra u kojoj koristite logičko razmišljanje i pomerate aute kako bi vatrogasni kamion mogao da napusti parking.

Džinovski točkovi

252 Played0 Comments

Džinovski točkovi su se vratili. Trkajte se do pobedničke linije i ostavite svoje protivnike u prašini. Uživajte uz monster truck vožnje.

Špijunski avion

132 Played0 Comments

Špijunski avion leti sa naučnikom kojem treba više novca. Letite sa njim i lansirajte se u velike novčane iznose.

Paljenje guma

351 Played0 Comments

Paljenje guma je akciona vožnja u kojoj izaberete automobil, izaberete oružje i borite se na prevlast na putu. Kliknite levo i desno na ekranu za upravljanje.

Parkiraj moj auto 2

177 Played0 Comments

Parkiraj moj auto 2 je igrica vožnje i parkiranja automobila u kojoj morate da uparkirate automobil na oznčeno parking mesto linijama na parkingu.

Stickman biciklo

101 Played0 Comments

Stickman biciklo je igranje vožnje bicikla sa čika glišom. Igrajte se sa Stickmanom i vozite biciklo van terena.

Reli vožnja 3D

303 Played0 Comments

Reli vožnja 3D je igrica vožnje u kojoj vozite četvorotočkaše po reli stazama i pokušavate da savladate protivnike vozeći van puta.

Mlazni avioni

218 Played0 Comments

Mlazni avioni upravljaju nebom, zgrabite kontroler i upravljajte moćnim avionima po nebu u odličnoj 3D grafici.

Ludi vozač

410 Played0 Comments

Ludi vozač je arkadna igrica vožnje auta po širokim ulicama u kojoj izbegavate prepreke i pokušavate da izbegnete prepreke.

Vožnja po vulkanu

111 Played0 Comments

Vožnja po vulkanu je igra vožnje motora po ivicama aktivnog vulkana koji samo što ne eksplodira i izbaci ogromnu količinu lave.

Ratovi aviona 3D – Borbe u gradu

339 Played0 Comments

Ratovi aviona 3D - Borbe u gradu je simulacija letenja i ratovanja u vazduhu koja se odvija u sred naseljene zone. Suprostavite se neprijateljima u odličnim avionima.

Trkanje pikselima

76 Played0 Comments

Trkanje pikselima je zarazna trka na beskonačnom autoputu. Pobedite svoj najbolji rezultat koristeći svoje reflekse.

Vozač školskog autobusa 3D

886 Played0 Comments

Vozač školskog autobusa 3D je simulator vožnje velikog žutog školskog autobusa kroz gradske gužve prevozeći decu do škole.

Saobraćajna gužva

820 Played0 Comments

Saobraćajna gužva je simulacije gradske gužve u kojoj u ulozi saobraćajca pokušavate da preusmerite saobraćaj i smanjite gužvu u gradu.

Leteći dron 3D

718 Played0 Comments

Leteći dron 3D je simulacija upravljanja dronom u kojoj kontrolišete drona iznad grada koristeći komande na tastaturi. WASD za upravljanje, Shift i Ctrl za gore i dole.

Parkiraj u garažu

590 Played0 Comments

Parkiraj u garažu je odlična igrica parkiranja u kojoj morate da uparkirate vaš auto u punu garažu a da pritom ne oštetite vaš ni tuđe automobile.

Parkiraj autić na daljinski 3D

393 Played0 Comments

Parkiraj autić na daljinski 3D je odlična igrica u kojoj morate da parkirate autić na daljinsko upravljanje. Koristite kontrole kako bi upravljali autom koristeći daljinski upravljač.

Vožnja u zoru

287 Played0 Comments

Vožnja u zoru je igrica vožnje u stilu arkadnih vožnja iz osamdesetih godina. Prisetite se starih arkadnih igrica vožnje vozeći ovu odličnu igru vožnje.

Simulator viljuškara 3D

498 Played0 Comments

Simulator viljuškara 3D je odlična igrica ako ste se oduvek pitali kako je to biti vozač viljuškara i koliko je to u stvari teško. Pokušajte da upravljate viljuškarom i prebacujete stvari. Instalirajte Unity Player ka...

Slupaj automobil 3D

163 Played0 Comments

Slupaj automobil 3D je igrica vožnje u kojoj morate da slupate automobil u zgrade i napravite što je moguće veću štetu po okolinu. Morate instalirate Unity player kako bi igrali Slupaj automobil 3D.

Parkiraj letelicu 3D

135 Played0 Comments

Parkiraj letelicu 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate hovercraft na obeleženo mesto na mapi koristeći kontrole na tastaturi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu parkiranja.

Parkiraj brod igrica

251 Played0 Comments

Parkiraj brod igrica je 3D simulator igrice parkiranja broda. Ukoliko su vam dosadile igrice u kojima parkirate automobil, pokušajte da parkirate brod na vodi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu.

Bagi vratolomije 3D igrica

286 Played0 Comments

Bagi vratolomije 3D igrica je odlična simulacije vožnje bagija kroz pustinju i bespuće. Pobedite protivnike u odličnoj 3D grafici i uživajte vozeći Bagije.

Vožnja đubretarskog kamiona

501 Played0 Comments

Vožnja đubretarskog kamiona je odlična 3D simulacija vožnje u kojoj vozite sanitarni kamion za skupljanje đubreta i kupite kontejnere uz vašu predefinisanu rutu.

Parkiranje u crtaćima 3D

171 Played0 Comments

Parkiranje u crtaćima 3D je igrica vožnje u kojoj sedate za volan auta iz crtaća i pokušavate da ga parkirate na obeležena mesta po pravilu i propisima. Izbegavajte da udarite u obližnje objekte i uživajte parkirajući...

Simulator parkiranja buldožera 3D

414 Played0 Comments

Simulator parkiranja buldožera 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate vaš ogromni buldožer. Uživajte u igrici vožnje i parkiranja u kojoj upravljate ogromnom građevinskom mašinerijom. Obavezno instalirajt...

Trke Brodova 3D igrica

224 Played0 Comments

Trke Brodova 3D igrica je odlična moreplovska igra u kojoj imate priliku da se okušate i upustite se u trku brodova. Uživajte na moru uz svež vazduh i brze brodove.

Parkiraj taksi 3D

578 Played0 Comments

Parkiraj taksi 3D je igrica u kojoj morate da pokažete sve svoje veštine vožnje i parkiranja auta vozeći i parkirajući taksi u Njujorku.

Parkiraj kamion 3D

513 Played0 Comments

Parkiraj kamion 3D je igrica vožnje u kojoj morate da dovezete i parkirate veliki kamion na gradilište. Pokušajte da ga uparkirate na obeleženo mesto bezbedno.

Parkiraj autić igračku 3D

300 Played0 Comments

Parkiraj autić igračku 3D je odlična igrica vožnje u kojoj upravljate autićem koristeći kontroler na daljinsko upravljanje. Navedite autić na mesto.

Parkiraj dinosaorusa 3D

431 Played0 Comments

Parkiraj dinosaorusa 3D je igrica u kojoj morate da pokušate da parkirate vašeg kućnog ljubimca TREX dinosaorusa.

Parkiraj moj auto 3D igrica

163 Played0 Comments

Parkiraj moj auto 3D igrica je odlična igra parkiranja automobila. Igricu možete da igrate online bez potrebe da je instalirate na vašem računaru.

Trke robota

419 Played0 Comments

Trke robota je igrica u kojoj učestvujete u trci sa robotima. Uključite se u odličnu trku transformera i uživajte igrajući se trkanja sa robotima.

Parkiranje sa nemrtvima 3D

589 Played0 Comments

Parkiranje sa nemrtvima 3D je igrica vožnje koja će testirati vaše vozačke i sposobnosti parkiranja u napuštenom postapokaliptičnom gradu u kojem su mrtvi ustali iz svojih grobova. VAŽNO! Morate instalirati Unity play...

Ulična trka igra

1.16K Played0 Comments

Ulična trka igra je odlična simulacija vožnje na ulici. Vozite kroz grad i pobedite protivnike koji pokušavaju da vas prestignu koristeći nitro.

Auto na sudaranje igrica

2.29K Played0 Comments

Auto na sudaranje igrica je odlična 3D simulacija vožnje u kojoj morate da udarate i uništavate što je više objekata moguće za određeno vreme. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Parkiranje u gradu

792 Played0 Comments

Parkiranje u gradu igrica u kojoj morate da parkirate automobil u prometnim gradskim uzanim ulicama. Uživajte u igrici vožnje i parkiranja.

Parkiraj prase 3D igrica

1.98K Played0 Comments

Parkiraj prase 3D igrica je prva igrica parkiranja životinja. Pokušajte da parkirate prase na označeno mesto. Malo je teže nego parkirati automobil. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Vožnja motora uzbrdo

1.23K Played0 Comments

Vožnja motora uzbrdo je odlična igrica vožnje u kojoj Sara vozi motor uzbrdo i pokušava da prevaziđe sve prepreke na putu do vrha.

Page 1 of 41234