Slagalice

slagaliceSlagalice su igrice u kojima je potrebno složiti sliku od raznih rasutih delova slagalice. Sklopite slagalicu kako bi videli konačnu sliku. Slagalice su raznih veličina, male – za malu decu i velike – za veliku decu.

Sort Descending Date Title Views Random

Plava kocka

242 Played0 Comments

Plava kocka je minimalistička igrica u kojoj morate da prenesete plavu kockicu do crvene.

Meksikanac i baloni

120 Played0 Comments

Meksikanac i baloni su igrica za razmišljanje u kojoj morate da pomognete Ponču da prođe niz komplikovanih nivoa sa balonima.

Skriveni objekti Piratsko blago

257 Played0 Comments

Skriveni objekti Piratsko blago je igrica za mobilne u kojoj morate da pomognete kapetanu Ljutobradom da pronađe sakriveno piratsko blago.

Kancelarija

88 Played0 Comments

Kancelarija je puna sakrivenih objekata. Izgubljene olovke, cveće, kancelarijski nameštaj je sakriven po kancelariji i hodniku. Nađite ih sve.

Oblici

131 Played0 Comments

Oblici su igrica slaganja oblika iste boje. Kliknite na ekran i igrajte igru slaganja oblika.

Grčka slagalica

333 Played0 Comments

Grčka slagalica se sastoji od mnogo delova koje sklapate na čak četiri različita nivoa. Kada sklopite slagalicu dobićete prelepu sliku Grčkih znamenitosti.

Spajanje blokova

263 Played0 Comments

Spajanje blokova je puzzle igrica u kojoj morate da sklopite oblik od blokova datih sa desne strane. Uživajte u spajanju puzzli.

Tiramisu dezert

235 Played0 Comments

Tiramisu dezert je odlična igrica kuvanja u kojoj sa svojom drugaricom Sarom pokušavate da napravite odličnu poslasticu Tiramisu. Uživajte u još više igrica kuvanja ovde.

Tetris

1.41K Played0 Comments

Tetris igrica je odlična online igrica popularne ručne elektronske igre Tetris u kojoj slažete blokove različitih oblika kako bi popunili liniju i osvojili poene.

Štrumpfovi – Pronađi reč

576 Played0 Comments

Štrumpfovi - Pronađi reč na slici na kojoj se nalaze Štrumpovi, vaši omiljeni crtani junaci. Imate ograničeno vrme pa požurite.

Igrica Memorije

279 Played0 Comments

Igrica memorije u kojoj morate da pogodite redosled brojeva od najmanjeg do najvećeg kojji će vam se prvo prikazati. Svaki nivo je sve teži i ima više brojeva.

Zabava za kućne ljubimce igrica

175 Played0 Comments

Zabava za kućne ljubimce igrica je odlična puzzle igra za mobilne uređaje. Igrajte puzzle sa svojim kućnim ljubimcima na mobilnim i tablet uređajima.

Spiderman igrica – Pronađi razliku

1.18K Played0 Comments

Spiderman igrica - Pronađi razliku između dve slike jednog od najpopularnijeg superjunaka na svetu. Čovek pauk je pozirao za odlične slike.

Kopač zlata igrica

617 Played0 Comments

Kopač zlata igrica je odlična puzzle igrica za mobilne i tablet uređaje. Postanite moderni kopač zlata i igrajte se na svom mobilnom uređaju.

Semafori igrica

297 Played0 Comments

Semafori igrica u kojoj morate da propuštate saobraćaj na semaforima tako što kliknete na tačno vreme na satovima kod svake raskrsnice.

Hvatanje jaja

575 Played0 Comments

Hvatanje jaja je igrica u kojoj pomerate korpu i hvatate jaja koja padaju. Pomozite ptičicama da uhvate sva jaja koja padnu sa neba.

Tom i Džeri – Pronađi brojeve

1.32K Played0 Comments

Tom i Džeri - Pronađi brojeve je igrica pronalaženja u kojoj na slici svojih omiljenih crtanih junaka pronađete sakrivene brojeve od 1 do 20.

ScoobyDoo igrica spajanja slika

448 Played0 Comments

ScoobyDoo igrica spajanja istih slika koristeći miša. Spojite 2 iste ScoobyDoo slike kako bi one nestale sa ekrana. Uklonite sve da pređete nivo.

Betmen igrica – Pronađi brojeve

794 Played0 Comments

Betmen igrica - Pronađi brojeve je puzzle igra u kojoj morate da pronađete sve skrivene brojeve na slici vašeg omiljenog junaka Betmena.

Bojanka za decu

677 Played0 Comments

Bojanka za decu je igrica u kojoj deca mogu da boje crno bele slicice koristeći boje po želji. Obojite sve sličice po izboru vaših omiljenih crtanih junaka.

Pucanje balona

3.20K Played0 Comments

Pucanje balona je igrica za mobilni u kojoj morate da pogodite i uklonite sve balončiće sa ekrana tako što ćete spajati iste boje.

Minice igrica

310 Played0 Comments

Minice igrica za mobilni i računare u kojoj morate da stavite zastavicu na sve mine koje se nalaze na stazi. Kliknite na polja da otkrijete brojeve. Broj pokazuje koliko mina postoji pored njega.

Lutka za sudare igrica 3D

1.70K Played0 Comments

Lutka za sudare igrica 3D je igrica u kojoj morate da nanesete što više povreda lutki koja vozi kamion tako što ćete joj pripremiti teren. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Pobegni iz sobe igrica

1.10K Played0 Comments

Pobegni iz sobe je igrica u kojoj morate koristiti objekte koji se nalaze u sobi kako bi rešili zagonetke i pobegli iz nje. Bekstvo iz sobe je originalna igrica ovog žanra i trebaće vam sati da je rešite.

Minecraft igrica

9.76K Played0 Comments

Minecraft igrica je odlična online verzija Minecraft igrice u kojoj imate slobodu da kopate i istražujete beskonačno veliki svet. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Sundjer bob igrica

3.09K Played0 Comments

Sunđer Bob Kockalone igrica kuvanja u kojoj pomažete svom omiljenom morskom sunđeru da ispeče ukusne Keba Krabine pljeskavice po tajnom receptu!

3D puzzle igrica

266 Played0 Comments

3D puzzle igrica u kojoj morate da spojite par traženih elemenata kako bi nestali sa ekrana. Rotirajte ekran kako bi došli do odreženih elemenata.

Puzzle igrica sa 15 delova

740 Played0 Comments

Puzzle igrica sa 15 delova je igra u kojoj slažete puzzle po redosledu brojeva na slici od 1 do 15. Kliknite na puzzle kako bi se pomerila na slobodno mesto!

Iseci konopac

9.59K Played0 Comments

Iseci konopac igrica je odlična igrica za mozak i zabavu u jednom. Pokušajte da isečete konopac kako bi doveli slatkiš do usta.

Domine igrica

924 Played0 Comments

Domine igrica su zabavna društvena igra u kojoj slažete pločice domina protiv protivnika. Stavite vašu dominu sa istim brojem uz slobodnu na tabli.

Pronađi se u Beogradu

694 Played0 Comments

Pronađi se u Beogradu je odlična igrica koja kombinuje mapu i poznavanje grada. Na osnovu slike pogodite najpribližnije lokaciju u gradu. Što ste bliže lokaciji, to ćete više poena osvojiti.

Dabar i blokovi

1.39K Played0 Comments

Dabar i blokovi su igrica fizike u kojoj pomažete dabrovima da izbegnu prepreke. Uklonite određene blokove kako bi vaš dabar dospeo kod svoje dece.

Najteža igrica

1.73K Played0 Comments

Najteža igrica na svetu je upravo to, igrica koja će vam pojesti živce i terati vas da je igrate iznova i iznova. Sve nivoe je moguće preći, samo vam trebaju čelični živci!

Kanalizacione cevi igrica

811 Played0 Comments

Kanalizacione cevi igrica je odlična igrica u kojoj postavljate kanalizacione cevi kako bi se rešili tečnosti koja se nagomilala u cevima i posudi. Spojite sve do dna pa povucite kanap.

World of Goo

2.63K Played0 Comments

World of Goo je igrica u kojoj gradite ljigavi toranj. Koristite padajuće loptice kako bi ih spajali u visinu i sazidali sto viši toranj u kratkom vremenu.

2048 igra

861 Played0 Comments

2048 igrica je odlična igrica u kojoj morate da spajate iste brojeve kako bi se sabrali. Sabirajte blokove kako bi došli do broja 2048.

Tropski piramida soliteri

2.07K Played0 Comments

Tropski piramida soliteri je igrica sa kartama u kojoj morate da uklonite sve karte tako što ćete spajati karte koje imaju zbir 13!

Simulator viljuškara igrica

2.71K Played0 Comments

Simulator viljuškara 3D igrica će vas staviti u ulogu vozača viljuškara koji mora da prevozi palete po skladištu i da ih stavi na zadato mesto. Okušajte se u vožnji viljuškara. VAŽNO! Morate instalirati Unity player k...

Candy Crush Saga

4.10K Played0 Comments

Candy Crush Saga je trenutno najpopularnija igrica na svetu! Spajajte slatkiše iste boje i oblika u Candy Crush Saga kako bi ih poništili i osvojili što je moguće više poena.

Igrica spajanja

914 Played0 Comments

Igrica spajanja je odlična igra u kojoj spajate tri ista objekta kako bi ih poništili i osvojili poene. Spojite 3 srca, kocke, kruga ili zvezde i one će nestati sa ekrana.

Zmijica u dvoje

784 Played0 Comments

Zmijica u dvoje je poboljšana verzija popularne igrice Zmijica sa Nokije u kojoj možete da igrate sami ili sa drugarom i pokušate da pojedete protivnika pre nego što on pojede vas.

Viljuškar igrica

3.47K Played0 Comments

Viljuškar igrica je super igrica u kojoj morate da upravljate sa viljuškarom u skladištu. Ako ste oduvek želeli da vozite viljuškar, ovo vam je šansa. Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Ručno napravljeni auto igrica

2.85K Played0 Comments

Ručno napravljeni auto igrica u kojoj pre trke morate da napravite svoj auto iz snova. Dodajte jos jedan točak, proširite ga i ojačajte za brdovite trke.

Šareni vozić

1.69K Played0 Comments

Šareni vozić je igrica slična popularnoj zmijici sa Nokia telefona, sa tom razlikom da ovde možete polako i smišljeno da pomerate vozić kako bi pokupili dragulje.

Blokovi u boji

1.39K Played0 Comments

Blokovi u boji je igrica u kojoj morate da ubacite blokove određene boje u određene rupe. Poništite plave blokove i dobro razmislite šta da odigrate.

Spajanje cevi

1.46K Played0 Comments

Spajanje cevi je igrica u kojoj ste stavljeni u ulogu vodoinstalatera. Morate spajati niz cevi kako bi uspeli da provedete vodu do sudopere.

Zuma

3.40K Played0 Comments

Zuma Deluxe je igrica u kojoj morate da spajate loptice iste boje tako što ćete ih izbacivati iz žabice u niz loptica koje se kreću u krug.

Slagalica u džungli

554 Played0 Comments

Slagalica u džungli je kul puzzle koja će naterati vaš mozak da razmišlja kako da eliminišete blokove kako bi došli do vrha reklama.

Page 1 of 212