Sportske Igrice

sportske igriceSportske Igrice su idealan izbor sa sve ljubitelje sporta i sportskih aktivnosti. Igrajte sve vrste sportskih igrica, kao što su igrice fudbala, igrice košarke i slične sportske igrice.

Sort Descending Date Title Views Random

Fantastični fudbal

1.16K Played0 Comments

Fantastični fudbal je sportska igrica u kojoj igrate fantastičnu sportsku igricu fudbalskih penala. Šutirajte penale i pokušajte da nadmudrite golmana.

Parkiraj auto igračku

1.43K Played0 Comments

Parkiraj auto igračku je igrica parkiranja u kojoj upravljate autićem na daljinsko upravljanje i morate da ga pozicionirate na obeleženo mesto a da pritom ne zakačite prepreke koje vam se nalaze na putu.

Retro Mini Golf igra

545 Played0 Comments

Retro Mini Golf igra je odlična simulacija mini golfa urađena u retro stilu uz odličnu 3D grafiku. Ubacite lopticu uz najmanji mogući broj pokušaja.

Izazovi sa malim motorom

360 Played0 Comments

Izazovi sa malim motorom je igra za dečake koji vole da izvode akrobacije sa motorom. Uživajte vozeći motor u 3D grafici.

Minijaturne trke

134 Played0 Comments

Minijaturne trke je odlična igrica vožnje minijaturnih automobila. Skupite što je više zvezdica moguće i skupljajte moći.

Fudbal za android

264 Played0 Comments

Fudbal za android je igrica fudbala u kojoj morate da date golove koristeći tablet ili mobilni telefon.

Mini Golf kockasti svet

147 Played0 Comments

Mini Golf kockasti svet je izazov za najbolje golfere među vama. Izazovite svoje golf veštine i pokušajte da porazite protivnika.

Džinovski točkovi

248 Played0 Comments

Džinovski točkovi su se vratili. Trkajte se do pobedničke linije i ostavite svoje protivnike u prašini. Uživajte uz monster truck vožnje.

Mini Golf Divlji Zapad

98 Played0 Comments

Mini Golf Divlji Zapad je odlična igrica golfa koju igrate sa kaubojima i indijancima kako bi dobili odličan zapadnjački osećaj.

Brzi bilijar

167 Played0 Comments

Brzi bilijar je igrica u kojoj morate da ubacite što je više loptica u rupe u ograničenom periodu vremena.

Fudbal za šampione

206 Played0 Comments

Fudbal za šampione je najnovija igrica fudbala u kojoj testirate svoje fudbalske sposobnosti u 22 različite lige.

Parkiraj moj auto 2

177 Played0 Comments

Parkiraj moj auto 2 je igrica vožnje i parkiranja automobila u kojoj morate da uparkirate automobil na oznčeno parking mesto linijama na parkingu.

Stickman biciklo

100 Played0 Comments

Stickman biciklo je igranje vožnje bicikla sa čika glišom. Igrajte se sa Stickmanom i vozite biciklo van terena.

Reli vožnja 3D

300 Played0 Comments

Reli vožnja 3D je igrica vožnje u kojoj vozite četvorotočkaše po reli stazama i pokušavate da savladate protivnike vozeći van puta.

Mlazni avioni

217 Played0 Comments

Mlazni avioni upravljaju nebom, zgrabite kontroler i upravljajte moćnim avionima po nebu u odličnoj 3D grafici.

Hokej sa glavonjama

94 Played0 Comments

Hokej sa glavonjama je igrica hokeja u kojoj igrate turnir na ledu. Pokušajte da pobedite i zadržite sve svoje zube do kraja meča.

Ludi vozač

409 Played0 Comments

Ludi vozač je arkadna igrica vožnje auta po širokim ulicama u kojoj izbegavate prepreke i pokušavate da izbegnete prepreke.

Vožnja po vulkanu

111 Played0 Comments

Vožnja po vulkanu je igra vožnje motora po ivicama aktivnog vulkana koji samo što ne eksplodira i izbaci ogromnu količinu lave.

Pucanje penala

380 Played0 Comments

Pucanje penalaje igra za mobilne telefone u kojoj imate dve osobe, fudbalera i golmana. Šutirajte penale i pokušajte da pobedite u fudbalskom kupu.

Minijaturni golf

90 Played0 Comments

Minijaturni golf je sportska igrica u kojoj možete se igrati mini golfa na 18 rupa. Igrajte na mobilnim, tablet uređajima ili na računaru.

Trkanje pikselima

76 Played0 Comments

Trkanje pikselima je zarazna trka na beskonačnom autoputu. Pobedite svoj najbolji rezultat koristeći svoje reflekse.

Saobraćajna gužva

820 Played0 Comments

Saobraćajna gužva je simulacije gradske gužve u kojoj u ulozi saobraćajca pokušavate da preusmerite saobraćaj i smanjite gužvu u gradu.

Brzi bilijar

200 Played0 Comments

Brzi bilijar je igra za mobilne Android i iPhone uređaje u kojoj možete igrati odličnu partiju bilijara i okušati sreću protiv iskusnih protivnika.

Košarkaška arena

216 Played0 Comments

Košarkaška arena je igrica košarke u kojoj morate da igrate profesionalnu košarku u areni kako bi pobedili protivnika.

Parkiraj u garažu

588 Played0 Comments

Parkiraj u garažu je odlična igrica parkiranja u kojoj morate da uparkirate vaš auto u punu garažu a da pritom ne oštetite vaš ni tuđe automobile.

Parkiraj autić na daljinski 3D

392 Played0 Comments

Parkiraj autić na daljinski 3D je odlična igrica u kojoj morate da parkirate autić na daljinsko upravljanje. Koristite kontrole kako bi upravljali autom koristeći daljinski upravljač.

Vožnja u zoru

287 Played0 Comments

Vožnja u zoru je igrica vožnje u stilu arkadnih vožnja iz osamdesetih godina. Prisetite se starih arkadnih igrica vožnje vozeći ovu odličnu igru vožnje.

Šutiranje lopte

253 Played0 Comments

Šutiranje lopte je igrica u kojoj morate da šutnete loptu što je dalje moguće koristeći Mesija i njegovu magičnu nogu za šut lopte.

Stoni fudbal u dvoje

1.07K Played0 Comments

Stoni fudbal u dvoje je igrica u kojoj možete da igrate sa svojim prijateljima stoni fudbal i takmičite se kako bi videli ko je bolji u roštiljanju.

Slupaj automobil 3D

163 Played0 Comments

Slupaj automobil 3D je igrica vožnje u kojoj morate da slupate automobil u zgrade i napravite što je moguće veću štetu po okolinu. Morate instalirate Unity player kako bi igrali Slupaj automobil 3D.

Kotrljajte kliker 3D igrica

160 Played0 Comments

Kotrljajte kliker 3D igrica je odlična arkadna igra u kojoj kotrljate kliker na deset raznovrsnih i pojednako zahtevnih nivoa. Koristite tipke WASD da upravljate klikerom. Da bi igrali 3D igre, morate instalirati Unit...

Parkiraj letelicu 3D

130 Played0 Comments

Parkiraj letelicu 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate hovercraft na obeleženo mesto na mapi koristeći kontrole na tastaturi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu parkiranja.

Igrica lova 3D

1.91K Played0 Comments

Igrica lova 3D je odlična igra za sve lovce koja vas vodi u Afriku. Pratite i lovite životinje u odličnoj idili Sahare. Morate instalirati Unity player kako bi igrali lov 3D.

Bagi vratolomije 3D igrica

283 Played0 Comments

Bagi vratolomije 3D igrica je odlična simulacije vožnje bagija kroz pustinju i bespuće. Pobedite protivnike u odličnoj 3D grafici i uživajte vozeći Bagije.

Vožnja đubretarskog kamiona

498 Played0 Comments

Vožnja đubretarskog kamiona je odlična 3D simulacija vožnje u kojoj vozite sanitarni kamion za skupljanje đubreta i kupite kontejnere uz vašu predefinisanu rutu.

Parkiranje u crtaćima 3D

170 Played0 Comments

Parkiranje u crtaćima 3D je igrica vožnje u kojoj sedate za volan auta iz crtaća i pokušavate da ga parkirate na obeležena mesta po pravilu i propisima. Izbegavajte da udarite u obližnje objekte i uživajte parkirajući...

Simulator parkiranja buldožera 3D

414 Played0 Comments

Simulator parkiranja buldožera 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate vaš ogromni buldožer. Uživajte u igrici vožnje i parkiranja u kojoj upravljate ogromnom građevinskom mašinerijom. Obavezno instalirajt...

Trke Brodova 3D igrica

224 Played0 Comments

Trke Brodova 3D igrica je odlična moreplovska igra u kojoj imate priliku da se okušate i upustite se u trku brodova. Uživajte na moru uz svež vazduh i brze brodove.

Simulator Fudbala 3D

295 Played0 Comments

Simulator Fudbala 3D je igrica fudbala u kojoj igrate fudbalsku utakmicu protiv kompjutera u 3D grafici. Odlična igrica fudbala za mlade i stare.

Morsko pecanje

435 Played0 Comments

Morsko pecanje je simulator pecanja morskih riba. Igrajte se pecanja ribe i pokušajte da uhvatite što veću ribu.

Trke robota

412 Played0 Comments

Trke robota je igrica u kojoj učestvujete u trci sa robotima. Uključite se u odličnu trku transformera i uživajte igrajući se trkanja sa robotima.

Italijanski kup 3D penali

1.36K Played0 Comments

Italijanski kup 3D penali je igrica fudbala u kojoj morate da nadmudrite protivničkog golmana i postignete pobednički gol iz penala za vašu ekipu.

Parkiranje sa nemrtvima 3D

589 Played0 Comments

Parkiranje sa nemrtvima 3D je igrica vožnje koja će testirati vaše vozačke i sposobnosti parkiranja u napuštenom postapokaliptičnom gradu u kojem su mrtvi ustali iz svojih grobova. VAŽNO! Morate instalirati Unity play...

Košarka 3D

1.03K Played0 Comments

Košarka 3D igrica u kojoj možete da igrate sa vašim omiljenim košarkaškim timom i okušate se u igrici košarke. Košarka 3D igrica Igrajte košarku i uživajte igrajići vaš omiljeni sport. Učlanite se u vaš omiljeni NBA...

Ulična trka igra

1.16K Played0 Comments

Ulična trka igra je odlična simulacija vožnje na ulici. Vozite kroz grad i pobedite protivnike koji pokušavaju da vas prestignu koristeći nitro.

Trčeći fudbal igrica

1.54K Played0 Comments

Trčeći fudbal igrica je igrica fudbalskog šampiona. Ukoliko volite da igrate fudbal obožavaćete ovu igricu fudbala za mobilne i tablet uređaje.

Parkiranje u gradu

790 Played0 Comments

Parkiranje u gradu igrica u kojoj morate da parkirate automobil u prometnim gradskim uzanim ulicama. Uživajte u igrici vožnje i parkiranja.

Strumpf košarkaš oblačenje

358 Played0 Comments

Strumpf košarkaš oblačenje je igrica u kojoj morate da obučete Štrupfa košarkaša i spremite ga za veliku košarkašku utakmicu.

Page 1 of 512345