Zombi igrice

Zombi igrice su namenjene svim ljubiteljima nemrtvih. Ukoliko volite filmove sa zombijima i mrtvima koji su ustali da hodaju opet zemljom, ovo su igrice za vas. Pucajte i odbranite se u zombi igricama i probajte da ostanete živi što je to duže moguće pre nego što vam zombiji pojedu mozak. U stilu serije Walkinng Dead, koristite različita oružja da savladate mrtve i vratite ih u grob.

Sort Descending Date Title Views Random

Zombinarijum

110 Played0 Comments

Zombinarijum je puzzle igrica u kojoj pomažete glavi zombija da nađe put do svog tela. Pazite na zamke i na prepreke do svog zombi tela.

Zombi invazija

198 Played0 Comments

Zombi invazija je igrica preživljavanja u kojoj vas napadaju horde zombija. Morate da preživite navodeći ih preko mosta.

Zombi igrica za mobilni

92 Played0 Comments

Zombi igrica za mobilni je arkadna igrica u kojoj morate da zgromite sve zombije i da ih uklonite kako bi spasili svet.

Zombi pucanje igrica

348 Played0 Comments

Zombi pucanje igrica je odlična pucačina u kojoj pomerate svog igrača od zombija i pucate na njih dok oni pokušavaju da vas napadnu.

Napad Zombija igrica

793 Played0 Comments

Napad Zombija igrica u kojoj morate da se odbranite od naleta zombija koji pokušavaju da vas napadnu. Koristite pištolj i odbranite se od Zombi apokalipse.

Zombi Snajper igrica 3D

1.23K Played0 Comments

Zombi Snajper igrica 3D je odlična igrica pucanja za sve koji vole da ubijaju zombije. Zombi apokalipsa vas je smestila na vrh zgrade sa snajperom, a okruženi ste Zombijima. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako...

Tenk protiv Zombija igrica

320 Played0 Comments

Tenk protiv Zombija igrica je odlična igrica u kojoj vozite tenk i gazite sve zombije koji vam se nađu na putu. Koristite W i S za pomeranje, D za ubrzanje.

Plants vs Zombies 2

5.28K Played0 Comments

Plants vs Zombies 2 je nastavak legendarne igrice u kojoj morate da odbranite svoje dvorište od naleta zombija koji pokušavaju da vam pojedu mozak. Sadite biljke koje će da vas odbrane.

Zombi igrica 3D

1.40K Played0 Comments

Zombi igrica 3D je odlična pucačka igrica za sve ljubitelje zombi pucačina. Nalazite se u gradu punom zombija, uzmite pušku i odbranite se od horde! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Dani mrtvih 3D igrica

1.73K Played0 Comments

Dani mrtvih 3D igrica je akciona pucačka zombi igrica u 3D. Ubijajte talase nadolazećih zombija i sakupite dovoljno hrane da izdržite do sledećeg dana. Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Udarajte Zombija

1.75K Played0 Comments

Udarajte Zombija je jednostavna igrica u kojoj udarate zombija levom i desnom rukom koristeći A i D tastere na tastaturi. Udarajte ga što je više moguće.

Plants vs Zombies

6.12K Played0 Comments

Plants vs Zombies je odlična odbrambena igrica u kojoj morate da odbranite svoje dvorište od naleta raznoraznih zombija koristeći cveće i druge biljke koje sadite kako bi vas odbranilo od zombija. Igrajte i Plants vs...

Zombi igrica

520 Played0 Comments

Zombi igrica je jedinstvena zombi pucačina u kojoj morate da odbranite svoju prelepu, bespomoćnu ženu od naleta zombija koji traže ponoćnu užinu za svoje nemrtve zombi stomake.

Zli zombiji

360 Played0 Comments

Zli zombiji napadaju, morate da pucate na zgradu sa zlim zombijima. Pobijte ih sve da pređete na sledeći nivo. Kupite nadogradnje za bolje performanse.

Zombiji inficiraju

218 Played0 Comments

Zombiji inficiraju sve ljude na koje naiđu, vi ste zarobljeni u mraku unutar napuštenog skloništa od bombi, morate se probiti do najdubljeg nivoa.

Pingvini protiv zombija

1.13K Played0 Comments

Pingvini protiv zombija je igrica u kojoj zombiji prete zemlji pingvina. Tri pingvina heroja su odlučila da im se suprostave koristeći pištolje, luk i strelu i druge veštine.

Zombi mace napadaju

286 Played0 Comments

Zombi mace napadaju jadnog Stevu, pomozite mu da preživi napad. Izbegavajte krvoločne mace tako što ćete pomerati Stevu u odgovarajuće kocke.

Zombiji moraju da umru

598 Played0 Comments

Zombiji moraju da umru, tako da se spremite da se suočite sa njima u ovoj odličnoj pucačkoj igrici!

Zombi Bazuka

1.22K Played0 Comments

Zombi Bazuka ili skraćeno Zombooka je igrica u kojoj raznosite zombije koristeći bazuku. Ciljajte i pucajte mišem