Arkadne igrice

arkadne igriceArkadne igrice su idealne ukoliko želite da se prisetite igranja starih dobrih arkadnih igrica sa mašina. Takođe tu su i nove igrice urađene u istom arkadnom stilu!

Sort Descending Date Title Views Random

Raketni ranac

530 Played0 Comments

Raketni ranac je kul arkadna igra u kojoj upravljate prelepim herojem Jeff Powersom koji upravlja svojim raketnim rancem u nizu nivoa.

Ljubav prema psima

49 Played0 Comments

Ljubav prema psima je avantura koja počinje ovog momenta. Pas je izgubio svoju pravu ljubav. Pomozite mu da skače na platforme, skuplja novčiće i izbegava šiljke.

Izgubljeni Jeti

88 Played0 Comments

Izgubljeni Jeti je daleko od svoje kuće. Pomozite mu da pronađe pravi put nazad kroz zemlju koja je puna raznih opasnosti po Jetija.

Iskakanje

70 Played0 Comments

Iskakanje je odlična igrica refleksa koja zahteva pažnju i dobre reflekse. Igrajte je na tabletu, računaru ili mobilnom uređaju.

Šrek

279 Played0 Comments

Šrek je odlična animirana zabava koja će vam pružiti sate zabave. Pomozite Šreku i magaretu u avanturi sa njihovim animiranim drugarima.

Pokemon igrica

589 Played0 Comments

Pokemon igrica je odlična igra urađena po Pokemon crtanim filmovima. Pokušajte da pohvatate sve Pokemone.

Vožnja u zoru

287 Played0 Comments

Vožnja u zoru je igrica vožnje u stilu arkadnih vožnja iz osamdesetih godina. Prisetite se starih arkadnih igrica vožnje vozeći ovu odličnu igru vožnje.

Zombi igrica za mobilni

92 Played0 Comments

Zombi igrica za mobilni je arkadna igrica u kojoj morate da zgromite sve zombije i da ih uklonite kako bi spasili svet.

Kotrljajte kliker 3D igrica

160 Played0 Comments

Kotrljajte kliker 3D igrica je odlična arkadna igra u kojoj kotrljate kliker na deset raznovrsnih i pojednako zahtevnih nivoa. Koristite tipke WASD da upravljate klikerom. Da bi igrali 3D igre, morate instalirati Unit...

Majmun Pauk igrica

318 Played0 Comments

Majmun Pauk igrica je igrica penjanja i skupljanja banana. Igrajte se sa kombinacijom majmuna i pauka i pokupite sve banane sa drveca.

Kamenko i Kremenko

255 Played0 Comments

Kamenko i Kremenko je platformska, arkadna igrica u kojoj vodite Kamenka po nivou i pokušavate da preživite što je duže moguće koristeći čekić!

Hvatanje jaja

575 Played0 Comments

Hvatanje jaja je igrica u kojoj pomerate korpu i hvatate jaja koja padaju. Pomozite ptičicama da uhvate sva jaja koja padnu sa neba.

Dinosaorus igrica

372 Played0 Comments

Dinosaorus igrica je igra o poslednjem dinosaorusu koji opremljen puškom mora da se bori protiv armije mačaka koje mu stoje na putu sačuvanja svoje rase.

Super mario trčanje

1.71K Played0 Comments

Super Mario Trčanje je igrica sa Super Mariom u kojoj on mora da trči i preskače sve prepreke na putu. Koliko ćete dugo izdržati da izbegavate prepreke?

Duck Hunt igrica

937 Played0 Comments

Duck Hunt igrica sa Sege je popularna igrica lova na patke u kojoj idete u lov sa vašim vernim psom (koji vam se smeje kad promašite) i pucate na patke koje beže.

GTA igrica

3.82K Played0 Comments

GTA igrica (Grand Theft Auto Online igrica) je 2D verzija ultrapopularne igrice za konzole i računare u kojoj, stavljeni u ulogu razbojnika harate gradom i rešavate misije.

Paklene ulice igrica 3D

2.50K Played0 Comments

Paklene ulice igrica 3D je igrica vožnje urađena po popularnom filmu sa Vin Dieaselom. Vozite auto trke, zaradite novac i čuvajte se policije. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Igrica bežanja

2.07K Played0 Comments

Igrica bežanja je odlična 3D avantura u kojoj dečak mora da trči i izbegava sve prepreke koje su mu na putu. Upravljajte sa dečako i pomozite mu da pobegne. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu ig...

Spiderman igrica 3D

1.37K Played0 Comments

Spiderman igrica 3D je dolična avantura u kojoj ste stavljeni u ulogu superheroja Spidermana i sprečavate zločine koristeći njegove super moći. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Mortal Kombat igrica

4.34K Played0 Comments

Mortal Kombat igrica je odlična igrica iz vaše mladosti. Ukoliko ste voleli ovu legendarnu tuču na Segi i arkadama, obožavaćete je i na vašem kompjuteru!

South Park igrica

614 Played0 Comments

South Park igrica je odlična igrica za sve ljubitelje South Park serije. Ukoliko volite da gledate ovaj crtani, uživaćete da igrate u ulozi Rendija.

Tenkići sa Sege

8.78K Played0 Comments

Tenkići sa Sege je odlična igrica iz mladosti. Svi smo igrali tenkiće na Sega Mega Drive konzoli, sada ih možete igrati i besplatno na internetu.

Pacman igrica

2.82K Played0 Comments

Pacman igrica je legendarna igrica sa automata u kojem pomažete pacmanu da pokupi sve novčiće i da pobegne od duhova koji ga jure!

Zmijica Nokia 3310

1.62K Played0 Comments

Zmijica Nokia 3310 je popularna igrica sa Nokie u kojoj upravljate zmijicom koja sakupljaobjekte koji se stvaraju na ekranu. Svaki objekat daje novi poen, ali i povećava zmijicu.

Home sheep home igrica – Ovca Šon

4.64K Played0 Comments

Home sheep home je odlična igrica avanture u kojoj pomažete ovci Šonu da zajedno sa svojim drugarima pronađe put do kuće. Ovčica šon je izgubljena i daleko od svoje kuće.

Invazija pilića

33.10K Played0 Comments

Invazija pilića (Chicken Invaders) je igrica u kojoj upravljate svemirskim brodom koji napadaju ogromne svemirske kokoške koje vas gađaju jajima!

Super Mario Igrica

2.04K Played0 Comments

Super Mario Igrica je odlična igrica u kojoj putujete sa Super Mariom u avanturu spašavanja princeze! U ovoj verziji, pored Maria i njegovog brata Luiđija, možete izabrati mnoštvo drugih junaka.

Fudbal glavonje Mundijal Brazil

10.94K Played0 Comments

Fudbal glavonje Mundijal Brazil je 2D arkadna fudbalska igrica u kojoj kontrolišete jednog ili obe glavonje kako bi dali protivniku gol i osvojili Mundijal!

Šutiranje konzervi

987 Played0 Comments

Šutiranje konzervi je igrica za dva igrača u kojoj morate da šutnete konzervu na vašeg protivnika koristeći taster A. Ko prvi šutne, pobedio je.

Leteće mačke igrica

833 Played0 Comments

Leteće mačke igrica je odlična igra u kojoj morate da pravite balone kako bi podigli mačke u vazduh. Igrajte igrice sa mačkama koje lete. Za sve ljubitelje mačaka.

Lepljive Nindža Misije

1.18K Played0 Comments

Lepljive Nindža Misije je igrica u kojoj vodite nindža ratnika koji je završio svoj trening i sada mora da otplati svoje studentske dugove tako što će skakati po gradu i loviti negativce.

Crveni ratnik

1.17K Played0 Comments

Crveni ratnik je kreativna platformska igrica koja kombinuje zabavu, puzzle i dinamičku igricu. Igrajte u duplom svetu i manjajte strane na Z i X.

Princeza u balonu

204 Played0 Comments

Princeza u balonu je izazovna arkadna igrica. Vi ste mala princeza i vaš najbolji prijatelj je kidnapovan od đavola. Sprečite balon da dotakne bodljikave ćoškove.

Super mega ultra borbeni robot

448 Played0 Comments

Super mega ultra borbeni robot je igrica letenja i pucanja nafilovana akcijom koja vas neće dugo smoriti i koja će vam pružiti puno sati zabave!

Svemirsko pucanje

761 Played0 Comments

Svemirsko pucanje je igrica u kojoj upravljate svemirskim brodom koristeći miša kako bi istraživali svemir. Na putu vam stoje brojni vanzemaljski brodovi.

Vatrena i ledena lisica

2.06K Played0 Comments

Vatrena i ledena lisica su inspirisane popularnom serijom o vatrenom dečku i vodenoj devojčici. U ovoj avanturi za dva igrača morate da povedete lisice na put ispunjen magijom i opasnostima.

Najteža igrica na svetu

1.57K Played0 Comments

Najteža igrica na svetu će vas izazvati, nervirati, zaraziti i dovesti do ludila. Ukoliko pokušate da pređete nivo videćete da je skoro nemoguće, ali skoro.

Ultimativno bekstvo

622 Played0 Comments

Ultimativno bekstvo je igrica u kojoj se svet koji znamo raspada u haosu i eksplozijama. Morate da posedujete odlične trkačke sposobnosti.

Mali i veliki majmun

1.70K Played0 Comments

Mali i veliki majmun je igrica sa malim i velikim majmunom koji moraju da dođu do banana međusobno se pomažući. Mali majmun prolazi kroz vodu, veliki kroz vatru.

Gađanje blokova

2.17K Played0 Comments

Gađanje blokova je igrica poprilično slična arkanoid igrici. Pomerajte veliku polugu kako bi udarali lopticu koja uništava blokove iznad.

Pas vodič

881 Played0 Comments

Pas vodič služi da pomogne slepom čoveku i vodi ga do njegove destinacije. Put je pun prepreka koje pas mora da prevaziđe kako bi čovek mogao da ih pređe.

Lomljenje kamenja

705 Played0 Comments

Lomljenje kamenja je arkadna igrica u kojoj morate da sredite formacije kamenja koristeći drveni reket i metalnu lopticu kojom ćete je lansirati ka njoj.

Šetnja kuce kroz grad

2.02K Played0 Comments

Šetnja kuce kroz grad je zanimljiva igrica u kojoj vozate svoje štene na skejtu i skačete u vazduh kako bi uhvatili što je više frizbija moguće koji lete iznad.

Gurajte kutije

699 Played0 Comments

Gurajte kutije je igrica u kojoj morate da gurate kutije u oblati predviđene za to i obojene bojom. Možete gurati samo jednu kutiju odjednom i zabavite se!

Leteći Baloni

948 Played0 Comments

Leteći baloni je igrica u kojoj letite unutar balona sa vrućim vazduhom. Cilj igrice je da skupite što više poena tako što ćete pucati na sve što leti.

Pojedi moju sekiru igrica

766 Played0 Comments

Pojedi moju sekiru je igrica u kojoj morate da pomognete drvoseči da spase princezu od zlih mafijaša, a jedini način da je spasite je da bacate sekire!

Zombi igrica

520 Played0 Comments

Zombi igrica je jedinstvena zombi pucačina u kojoj morate da odbranite svoju prelepu, bespomoćnu ženu od naleta zombija koji traže ponoćnu užinu za svoje nemrtve zombi stomake.

Detektiv igrica

1.37K Played0 Comments

Detektiv igrica prati istraživanje slučaja detektiva Konrada. U pitanju je prelepa platformska puzzle platformska igrica u kojoj istražujete ukleti zamak.

Page 1 of 212