Igrice za dečake

igrice za decakeIgrice za dečake su probrane igrice od strane velikih dečaka za male dečake! Od pucanja, do automobila, svi dečaci vole iste igrice! Nađite svoju omiljenu i uživajte! Igrice za dečake će vas još jedanput vratiti u detinjstvo, dati vam još jednu šansu da provozate formulu 300 na sat bez rizika da se slupate, pokušate da osvojite zamak koji je pun zombija ili orkova ili jednostavno pucate na patke. Svi muškarci su dečaci u duši čak i sa 60 godina, svi vole brza kola, puške i vatromet!

Sort Descending Date Title Views Random

Vožnja autobusom

888 Played0 Comments

Vožnja autobusom je zanimljiva igrica koju možete igrati i na vašem mobilnom ili tablet uređaju. Vozite se autobusom i uživajte u igrici vožnje.

Galaktički ratovi

364 Played0 Comments

Galaktički ratovi su pixelasta igrica u kojoj se borite u svemiru koristeći svoj moćni svemirski brod protiv vanzemaljaca koji Vas napadaju.

Galaktika

559 Played0 Comments

Galaktika je igrica svemirske pucačine u kojoj morate da odbranite svoju galaktiku od vanzemaljaca koji pokušavaju da je osvoje.

Jurenje za špijunima

911 Played0 Comments

Jurenje za špijunima je igrica vožnje u kojoj vozite FBI vozilo u potrazi za špijunima koji se nalaze na teritoriji vaše zemlje.

Raketni ranac

533 Played0 Comments

Raketni ranac je kul arkadna igra u kojoj upravljate prelepim herojem Jeff Powersom koji upravlja svojim raketnim rancem u nizu nivoa.

Retro Mini Golf igra

551 Played0 Comments

Retro Mini Golf igra je odlična simulacija mini golfa urađena u retro stilu uz odličnu 3D grafiku. Ubacite lopticu uz najmanji mogući broj pokušaja.

Izazovi sa malim motorom

360 Played0 Comments

Izazovi sa malim motorom je igra za dečake koji vole da izvode akrobacije sa motorom. Uživajte vozeći motor u 3D grafici.

Minijaturne trke

136 Played0 Comments

Minijaturne trke je odlična igrica vožnje minijaturnih automobila. Skupite što je više zvezdica moguće i skupljajte moći.

Vatrogasni kamion

203 Played0 Comments

Vatrogasni kamion je logička igra u kojoj koristite logičko razmišljanje i pomerate aute kako bi vatrogasni kamion mogao da napusti parking.

Fudbal za android

266 Played0 Comments

Fudbal za android je igrica fudbala u kojoj morate da date golove koristeći tablet ili mobilni telefon.

Mini Golf kockasti svet

147 Played0 Comments

Mini Golf kockasti svet je izazov za najbolje golfere među vama. Izazovite svoje golf veštine i pokušajte da porazite protivnika.

Džinovski točkovi

252 Played0 Comments

Džinovski točkovi su se vratili. Trkajte se do pobedničke linije i ostavite svoje protivnike u prašini. Uživajte uz monster truck vožnje.

Paljenje guma

351 Played0 Comments

Paljenje guma je akciona vožnja u kojoj izaberete automobil, izaberete oružje i borite se na prevlast na putu. Kliknite levo i desno na ekranu za upravljanje.

Fudbal za šampione

207 Played0 Comments

Fudbal za šampione je najnovija igrica fudbala u kojoj testirate svoje fudbalske sposobnosti u 22 različite lige.

Parkiraj moj auto 2

177 Played0 Comments

Parkiraj moj auto 2 je igrica vožnje i parkiranja automobila u kojoj morate da uparkirate automobil na oznčeno parking mesto linijama na parkingu.

Kockasta ptičica

125 Played0 Comments

Kockasta ptičica je zanimljiva mala ptica u obliku kocke od koje će Vam se zavrteti u glavi. Koliko daleko možete da stignete sa njom?

Gađanje balonima

70 Played0 Comments

Gađanje balonima je ponelo žrtvu, vašu sestru su pogodili vodenim balonom. Vreme je da napunite balone vodom i da krenete u osvetu.

Stickman biciklo

101 Played0 Comments

Stickman biciklo je igranje vožnje bicikla sa čika glišom. Igrajte se sa Stickmanom i vozite biciklo van terena.

Reli vožnja 3D

303 Played0 Comments

Reli vožnja 3D je igrica vožnje u kojoj vozite četvorotočkaše po reli stazama i pokušavate da savladate protivnike vozeći van puta.

Mlazni avioni

218 Played0 Comments

Mlazni avioni upravljaju nebom, zgrabite kontroler i upravljajte moćnim avionima po nebu u odličnoj 3D grafici.

Hokej sa glavonjama

97 Played0 Comments

Hokej sa glavonjama je igrica hokeja u kojoj igrate turnir na ledu. Pokušajte da pobedite i zadržite sve svoje zube do kraja meča.

Rušenje igrica

138 Played0 Comments

Rušenje je igrica gradnje u kojoj koristite kuglu za rušenje kako bi srušili stambene zgrade i firme.

Ludi vozač

410 Played0 Comments

Ludi vozač je arkadna igrica vožnje auta po širokim ulicama u kojoj izbegavate prepreke i pokušavate da izbegnete prepreke.

Vožnja po vulkanu

111 Played0 Comments

Vožnja po vulkanu je igra vožnje motora po ivicama aktivnog vulkana koji samo što ne eksplodira i izbaci ogromnu količinu lave.

Pucanje penala

384 Played0 Comments

Pucanje penalaje igra za mobilne telefone u kojoj imate dve osobe, fudbalera i golmana. Šutirajte penale i pokušajte da pobedite u fudbalskom kupu.

Minijaturni golf

90 Played0 Comments

Minijaturni golf je sportska igrica u kojoj možete se igrati mini golfa na 18 rupa. Igrajte na mobilnim, tablet uređajima ili na računaru.

Trkanje pikselima

76 Played0 Comments

Trkanje pikselima je zarazna trka na beskonačnom autoputu. Pobedite svoj najbolji rezultat koristeći svoje reflekse.

Vozač školskog autobusa 3D

886 Played0 Comments

Vozač školskog autobusa 3D je simulator vožnje velikog žutog školskog autobusa kroz gradske gužve prevozeći decu do škole.

Leteći dron 3D

718 Played0 Comments

Leteći dron 3D je simulacija upravljanja dronom u kojoj kontrolišete drona iznad grada koristeći komande na tastaturi. WASD za upravljanje, Shift i Ctrl za gore i dole.

Košarkaška arena

218 Played0 Comments

Košarkaška arena je igrica košarke u kojoj morate da igrate profesionalnu košarku u areni kako bi pobedili protivnika.

Parkiraj u garažu

590 Played0 Comments

Parkiraj u garažu je odlična igrica parkiranja u kojoj morate da uparkirate vaš auto u punu garažu a da pritom ne oštetite vaš ni tuđe automobile.

Parkiraj autić na daljinski 3D

393 Played0 Comments

Parkiraj autić na daljinski 3D je odlična igrica u kojoj morate da parkirate autić na daljinsko upravljanje. Koristite kontrole kako bi upravljali autom koristeći daljinski upravljač.

Pokemon igrica

604 Played0 Comments

Pokemon igrica je odlična igra urađena po Pokemon crtanim filmovima. Pokušajte da pohvatate sve Pokemone.

Leteći helikopter

100 Played0 Comments

Leteći helikopter je igrica letenja u kojoj vozite vaš helikopter po nebu. Igrajte se letenja helikopterom na vašim tablet i mobilnim uređajima.

Seckanje voća igrica

263 Played0 Comments

Seckanje voća je odlična igrica za mobilne i tablet uređaje u kojima morate da seckate svo voće koje vam izleti na ekran.

Šutiranje lopte

258 Played0 Comments

Šutiranje lopte je igrica u kojoj morate da šutnete loptu što je dalje moguće koristeći Mesija i njegovu magičnu nogu za šut lopte.

Luk i strela u dva igrača

253 Played0 Comments

Luk i strela u dva igrača je igrica u kojoj gađate lukom i strelom metu. Igrajte gađanja sa svojim prijateljima i pokušajte da pogodite metu.

Simulator viljuškara 3D

498 Played0 Comments

Simulator viljuškara 3D je odlična igrica ako ste se oduvek pitali kako je to biti vozač viljuškara i koliko je to u stvari teško. Pokušajte da upravljate viljuškarom i prebacujete stvari. Instalirajte Unity Player ka...

Slupaj automobil 3D

163 Played0 Comments

Slupaj automobil 3D je igrica vožnje u kojoj morate da slupate automobil u zgrade i napravite što je moguće veću štetu po okolinu. Morate instalirate Unity player kako bi igrali Slupaj automobil 3D.

Rat Klanova

1.38K Played0 Comments

Rat klanova je igrica u kojojse igrate sa drugim ljudima preko interneta i gradite svoj klan kako bi odoleo napadu protivnika. Izgradite svoj klan, jačajte ga i učinite ga najjačim u kraljevstvu.

Parkiraj letelicu 3D

135 Played0 Comments

Parkiraj letelicu 3D je igrica parkiranja u kojoj morate da parkirate hovercraft na obeleženo mesto na mapi koristeći kontrole na tastaturi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu parkiranja.

Prati Deda Mraza

246 Played0 Comments

Prati Deda Mraza dok putuje svetom i deli poklone za novu godinu. Saznajte kada će doći do vas i doneti vam paketić za Novu Godinu.

Igrica lova 3D

1.92K Played0 Comments

Igrica lova 3D je odlična igra za sve lovce koja vas vodi u Afriku. Pratite i lovite životinje u odličnoj idili Sahare. Morate instalirati Unity player kako bi igrali lov 3D.

Parkiraj brod igrica

251 Played0 Comments

Parkiraj brod igrica je 3D simulator igrice parkiranja broda. Ukoliko su vam dosadile igrice u kojima parkirate automobil, pokušajte da parkirate brod na vodi. Morate instalirati Unity player da bi igrali ovu igricu.

Park iz doba Jure 3D

928 Played0 Comments

Park iz doba Jure je igrica urađena po popularnom filmu u kojem se igrate sa dinosaorusima u fantastičnoj 3D grafici. Morate instaliraty Unity player da bi igrali ovu igru.

Bagi vratolomije 3D igrica

286 Played0 Comments

Bagi vratolomije 3D igrica je odlična simulacije vožnje bagija kroz pustinju i bespuće. Pobedite protivnike u odličnoj 3D grafici i uživajte vozeći Bagije.

Vožnja đubretarskog kamiona

501 Played0 Comments

Vožnja đubretarskog kamiona je odlična 3D simulacija vožnje u kojoj vozite sanitarni kamion za skupljanje đubreta i kupite kontejnere uz vašu predefinisanu rutu.

Parkiranje u crtaćima 3D

171 Played0 Comments

Parkiranje u crtaćima 3D je igrica vožnje u kojoj sedate za volan auta iz crtaća i pokušavate da ga parkirate na obeležena mesta po pravilu i propisima. Izbegavajte da udarite u obližnje objekte i uživajte parkirajući...

Page 1 of 1112345...10...Last »