Igrice Strategije

igrice strategijeIgrice Strategije su taktičke i strateške igrice u kojoj je potrebno napraviti svoju vojsku i odbraniti bazu od neprijatelja.

Sort Descending Date Title Views Random

Zombinarijum

110 Played0 Comments

Zombinarijum je puzzle igrica u kojoj pomažete glavi zombija da nađe put do svog tela. Pazite na zamke i na prepreke do svog zombi tela.

Izgubljeni Jeti

88 Played0 Comments

Izgubljeni Jeti je daleko od svoje kuće. Pomozite mu da pronađe pravi put nazad kroz zemlju koja je puna raznih opasnosti po Jetija.

Dolina smrti

117 Played0 Comments

Dolina smrti je akciona avantura u kojoj gadna čudovišta pokušavaju da napadnu vašu prelepu dolinu, ali oni nisu dostojan suparnik vašim hrabrim vitezovima.

Odbrana od osvajača

634 Played0 Comments

Odbrana od osvajača je odlična tower defence igrica u kojoj neprijatelj samo što nije napao. Povedite svoje strelce i vitezove na poziciju i to brzo.

Rat Klanova

1.36K Played0 Comments

Rat klanova je igrica u kojojse igrate sa drugim ljudima preko interneta i gradite svoj klan kako bi odoleo napadu protivnika. Izgradite svoj klan, jačajte ga i učinite ga najjačim u kraljevstvu.

Kraljeva jurnjava

542 Played0 Comments

Kraljeva jurnjava je akciona igrica u kojoj pomažete kralju da prođe nivo prepun vožnje, akcije i napada. Uživajte uz kraljevu jurnjavu.

Vikinzi igrica

1.48K Played0 Comments

Vikinzi igrica je odlična strategija u kojoj ste stavljeni u ulogu Vikinga koji moraju da se bore za svoju teritoriju i dominaciju.

Moćni toranj igrica

282 Played0 Comments

Moćni toranj igrica je igrica odbrane od neprijatelja koristeći tornjeve i kule koje će da pucaju na neprijatelje. Koristite različite kule i unapređujte ih.

Epidemija

676 Played0 Comments

Epidemija je strateška igrica u kojoj morate da zarazite ceo svet virusom ili bakterijom po izboru. Izaberite izvor zaraze i taktizirajte.

Battlefield igrica 3D

2.89K Played0 Comments

Battlefield igrica 3D je online verzija popularne igrice battlefield za računare u kojoj pucate na neprijatelje, vozite tenkove i ostala vozila. VAŽNO! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Ratna igra

1.08K Played0 Comments

Ratna igra je odlična stretegija koja vas stavlja u sred rata. Igrica se igra na internetu protiv drugih ljudi i morate se registrovati kako bi je igrali.

Kraljevstvo igrica

661 Played0 Comments

Kraljevstvo igrica je odlična igrica u više igrača u kojoj morate da se takmičite u mreži sa ostalim ljudima iz zemlje i sveta. Kako biste igrali ovu igricu, morate da se registrujete. Svaki put kada se ulogujete, vaš...

Putevi Rima

1.39K Played0 Comments

Putevi Rima su odlična igrica strategije u kojojmorate da nadjačate i nadmudrite protivnika. Odlična igrica za sve ljubitelje dobrih strategija!

Prokleto blago

1.47K Played0 Comments

Prokleto blago je igrica odbrane kulama, ali u obrnutim ulogama. Vi upravljate zlim silama koje sprečavaju sile dobra da im ukradu blago!

Tenkići sa Sege

8.76K Played0 Comments

Tenkići sa Sege je odlična igrica iz mladosti. Svi smo igrali tenkiće na Sega Mega Drive konzoli, sada ih možete igrati i besplatno na internetu.

Angry Birds – Noć veštica

1.62K Played0 Comments

Angry Birds - Noć veštica je odličan nastavak popularne Angry Birds igrice u kojoj pomažete ljutim ptičicama da pogode zle prasiće i da spasu svoja jaja.

Borba Gladijatora

1.46K Played0 Comments

Borba Gladijatora je odlična igrica koju igrate sami ili protiv protivnika na internetu. Borite se u potezima, svaki igrač ima potez i zadaje udarac protivniku.

Incursion 2 strategija

810 Played0 Comments

Incursion 2 strategija je nastavak odlične igrica u kojoj se ponovo borite protiv sila zla koje ide ka kraljevstvu. Gradite kule koje će vas spasiti!

Incursion strategija

795 Played0 Comments

Incursion strategija je jedna od najboljih online igrica strategije u kojoj gradite kule kako bi zaustavili najezdu zlih sila koje pokušavaju da napadnu kraljevstvo!

Osvoji teritoriju

3.18K Played0 Comments

Osvoji teritoriju je odlična strategija u kojoj morate da pokušate da nadjačate protivnika zauzimanjem jednog po jednog dela teritorije!

Sruši zamak

1.50K Played0 Comments

Sruši zamak je strateška igrica u kojoj koristite katapult kako bi pogodili neprijateljski zamak i sve njegove žitelje. Kombinujte razne kugle kako bi prešli na sledeći nivo.

Plants vs Zombies 2

5.28K Played0 Comments

Plants vs Zombies 2 je nastavak legendarne igrice u kojoj morate da odbranite svoje dvorište od naleta zombija koji pokušavaju da vam pojedu mozak. Sadite biljke koje će da vas odbrane.

Borba plemena

535 Played0 Comments

Borba plemena je strateška igrica koja se igra sa mišem. Upravljajte herojima, razvijajte im sposobnosti, snagu i taktiku. Odvedite ih do arene na izazov!

Vatrena i ledena lisica

2.06K Played0 Comments

Vatrena i ledena lisica su inspirisane popularnom serijom o vatrenom dečku i vodenoj devojčici. U ovoj avanturi za dva igrača morate da povedete lisice na put ispunjen magijom i opasnostima.

Borbe zmija u areni

821 Played0 Comments

Borbe zmija u areni je za sve ljubitelje koji vole da igraju zmijice koje jedu bilo koju vrstu voća. Ovoga puta možete igrati igrice u dva igrača!

Tenkovi igrica

2.58K Played0 Comments

Tenkovi igrica je igrica strategije u kojoj morate da pokažete svoje sposobnosti i veštine slično kao u igrici Worms. Probijte se kroz niz protivničkih tenkova.

Plants vs Zombies

6.12K Played0 Comments

Plants vs Zombies je odlična odbrambena igrica u kojoj morate da odbranite svoje dvorište od naleta raznoraznih zombija koristeći cveće i druge biljke koje sadite kako bi vas odbranilo od zombija. Igrajte i Plants vs...

Bekstvo iz zamka

797 Played0 Comments

Bekstvo iz zamka je igrica u kojoj pomažete vitezu da pobegne iz ukletog zamka. Kliknite na space kada se nalazite na vratima da se otvore.

Mine igrica

430 Played0 Comments

Mine igrica je klon windowsove Minisweeper igre u kojoj morate da otvarate polja i da pazite da ne pogodite minice. Svaki broj označava koliko mina se nalazi pored tog polja. Izbegavajte mine i pokušajte da rešite cel...

Ratne igre

5.66K Played0 Comments

Ratne igre je odlična ratna igra u kojoj je izbio treći svetski rat. Izvedite svog vojnika na bojno polje i pružite mu neophodni trening kako bi opstao u ratu.

Odbrani kulu igrica

1.04K Played0 Comments

Odbrani kulu igrica je odlična igra odbrane kule u kojoj morate da zaštitite princezu od napada neprijatelja. Kako bi ovo uradili morate podići neprijatelja i baciti ga na drugi deo ekrana.

Tenkići

588 Played0 Comments

Tenkići je potezna pucačka igrica u kojoj morate da naciljate i pogodite neprijatelja pre nego što on pogodi vas. Uživajte u preko 12 različitih artiljerija.

Čoveče ne ljuti se

1.76K Played0 Comments

Čoveče ne ljuti se je online igrica popularne društvene igrice čoveče ne ljuti se. Ubacite sve figurice u kućicu i pojedite svoje protivnike kako bi pobedili.

Kraljevstvo Igrica strategije

1.51K Played0 Comments

Kraljevstvo je Igrica strategije u kojoj je vaše kraljevstvo napadnuto od strane moćne sile i palo je na vas da izgradite odbranu vašeg kraljevstva.

Arena tenkova

1.07K Played0 Comments

Arena tenkova je 3D pucačka igrica u kojoj se borite koristeći tenkove. Raznesite put kroz talase minibotova koje vam se nalaze na putu.

Spasite jaja

1.20K Played0 Comments

Spasite jaja je interesantna online igrica u kojoj morate da spasete jaja da ne padnu sa drveta, uzmite kofu i spasite što je više jaja moguće.

Eksplodirajući prasići

773 Played0 Comments

Eksplodirajući prasići su igrica u kojoj je cilj da eksplodirate sve prasiće u crnim krugovima. Izbegavajte prasiće u ostalim krugovima kako bi prošli.

Pingvin na snegu

625 Played0 Comments

Pingvin na snegu koji je počeo da se topi, pa su pingvini otišli na pecanje. Pomozite pingvinima kroz vodu i zemlju da bi dobro upecali.

Vanzemaljac koji mrzi životinje

566 Played0 Comments

Vanzemaljac koji mrzi životinje i koji mora da pomeri plave kockice kako bi zarobio i smrskao prasiće i zečeve na koje je ljut i sprovodi svoju osvetu gurajući kocke.

Lepi pingvini

1.23K Played0 Comments

Lepi pingvini su lepa igrica fizike i izbacivanja iz katapulta sa veoma zanimljivih 25 nivoa. Pošto je igrica strategije, kao i mnoge igrice sa katapultima je puna izazova i smešnih scena.

Ptičice na žici

568 Played0 Comments

Ptičice na žici stoje iako su žice pod naponom. Morate da sačuvate pričice od struje i sakupite novčiće kao i neke bonuse koji će naići usput.

Pingvini protiv zombija

1.13K Played0 Comments

Pingvini protiv zombija je igrica u kojoj zombiji prete zemlji pingvina. Tri pingvina heroja su odlučila da im se suprostave koristeći pištolje, luk i strelu i druge veštine.

Legije čudovišta

694 Played0 Comments

Legije čudovišta je igrica u kojoj predvodite svoju armiju protiv legija neprijateljskih čudovišta i vojske. Kreirajte svoju armiju i pobedite zlu zver!

Unajmljeni heroji

977 Played0 Comments

Unajmljeni heroji su taktička igrica bazirana u ne toliko ozbiljnoj priči iz fantazije. Nađite velikog, strašnog zmaja i ubijte ga, unajmite 12 heroja da se bore sa vama.

Riziko igrica

32.77K Played0 Comments

Riziko je popularna igrica u kojoj morate da dominirate svetom tako što ćete napadati protivnika svojom vojskom. Osvajajte kontinente i dominirajte svetom.

Odbrana buljavih očiju

276 Played0 Comments

Odbrana buljavih očiju i njihove baze u realnom vremenu. U ovoj strategijskoj igrici možete da bacate čini, gradite i unapređujete tornjeve.

Kingdom Rush 2 Frontiers

3.65K Played0 Comments

Kingdom Rush 2 Frontiers je nastavak popularne igrice u kojoj morate da koristite različite kule kako bi odbranili kraljevstvo. Borite se protiv raznih neprijatelja i nemojte da ustuknete protiv čudovišta. Pored vojsk...

Odbrana košnice

627 Played0 Comments

Odbrana košnice je igrica koja vas stavlja u ulogu komadanta pčela koji mora da odbrani svoju košnicu od napadača.

Page 1 of 212